İş Bankası personel alım için herkes sıraya girdi! Personellere yılda 4 defa maaş ikramiyesi verilecek

Türkiye İş Bankası’ndan yeni bir personel alımı yapılacağı duyurusu paylaşıldı. Personel alım için tüm detaylar belli oldu. İşte İş Bankası personel alımı ile ilgili tüm detaylar…

25.03.2024-17:33 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-17:33) İş Bankası personel alım için herkes sıraya girdi! Personellere yılda 4 defa maaş ikramiyesi verilecek

Türkiye İş Bankası şirket kapsamında yeni memur alımı yapacağını paylaştı. İnşaat ve gayrimenkul yönetimi bölümü kapsamında Ankara’da kamyonunda çalışacak olan inşaat mühendisi ekip elemanı alımı yapılacağı paylaşıldı. Yılda 4 defa maaş ikramiyesi verileceği söz konusu olan pozisyon için süreç Nasıl ilerleyecek? İş Bankası inşaat mühendisliği personel alımı genel şartları neler? İşte İş Bankası personel alım için merak edilen tüm detaylar.. 

İş Bankası personel alım başvuru şartları neler?

Türkiye İş Bankası tarafından yapılacak olan inşaat mühendisi personel alım için ilk başvuru şartı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak olarak belirlendi. Tercihen alanında deneyim sahibi olan, özgeçmiş formunda ise iş deneyimlerine detaylı bir şekilde yer veren adayların başvuruları öncelikli olarak değerlendirmeye alınacak. İyi derecede ofis programlarını kullanabilen ve AutoCAD programlarını rahat kullanabilmek şartı mevcut olabilecek. Aktif olarak araç kullanabilen, seyahat engeli olmayan, sağlık durumu Türkiye’nin herhangi bir yarında görev yapmaya elverişli olan, affa uğramış dahi olunsa herhangi bir suçtan kaynaklı hapis cezası almayan, herhangi bir kurum veya kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmayan ve son olarak kamu haklarından yoksun olmayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınacak.

İş Bankası personel alım için herkes sıraya girdi! Personellere yılda 4 defa maaş ikramiyesi verilecek

İş Bankası personel alım nitelikleri neler?

İş Bankası personel alım sürecine başvuruda bulunacak olan adaylar üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olması gerekiyor. 30 yaşını doldurmamış olması, askerlik görevini tamamlamış, muaf olmuş ya da en erken 2024 yılının Aralık ayına kadar tecil ettirmiş olması gerekli. Çalışmaya başlayacak olan personel İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Bölümü Ankara lokasyonunda çalışmaya başlayacak. 

Adaylar 27 Mart 2024 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilecekler. 27 Mart 2024 tarihinden sonra yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecek olup, yalnızca belirtilen tarihe kadar boş duran adayların başvuruları incelenecek.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal