İş Arkadaşlarını Döverek Öldürdüler

İstanbul Maltepe’de 21 yaşındaki İbrahim Halil Kiraz’ı çalıştığı otelde döverek öldüren katil zanlıları yakalandı.

14.02.2020-12:47 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-13:17)

Olay, 15 Temmuz 2019 günü Maltepe Cevizli Mahallesi 30 Ağustos Caddesinde bir otelde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, otel çalışanı olduğu bilgisine ulaşılan İbrahim Halil Kiraz (21), dövülmüş ve kanlar içerisinde bulundu.

İbrahim Halil Kiraz, otel çalışanlarının ihbarı ile olay yerine ulaşan sağlık ekipleri Kiraz'ı ambulansla Büyükçekmece'de bulunan özel bir hastaneye kaldırılması ve burada tedavi altına alınmasının ardından Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Kiraz, tedavi gördüğü hastanede 4 ay sonra yaşamını yitirdi.

KATİL ZANLILARI İŞ ARKADAŞLARI ÇIKTI

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, olayın ardından katillerin bulunması için çalışma başlattı.

Aşağı yukarı 7 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olayı çözdü ve şüphelilerin İbrahim Halil Kiraz ile aynı yerde çalışan iş arkadaşları olduğunu tespit etti.

Olayın failleri olduğu saptanan 6 kişi 12 Şubat günü gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Bir diğer şüpheli Demir Ç.K.'nin ise başka bir suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi.

ÇOK ÇALIŞTIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞLER

Ekiplerin yaptığı çalışmalarla, şüphelilerin İbrahim Halil Kiraz'a “Sen çok çalışıyorsun, senin yüzünden bizim de çok çalışmamızı istiyorlar” diyerek kendisini dövdükleri, Kiraz'ın iş arkadaşları tarafından darp edilmesi neticesi ağır yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Cinayet şüphelileri, Batuhan A., İslam K., Kerem N., Erkal Ç. ve Ufuk K. emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal