İş Arayanlara Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan Müjdeli Haber

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) işçi alımı yapacağını duyurdu. Kurum tarafından nitelikli ve daimi işçi statüsü için 30 kişilik kontenjan ayrıldı. Türkiye Taş Kömürü işçi alımı için başvuru tarihleri ve şartları belli oldu.

22.11.2021-17:11 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-17:33) İş Arayanlara Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan Müjdeli Haber

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) farklı pozisyonlarda değerlendirilmek üzere nitelikli işçi alımı gerçekleştireceği haberini verdi. Şartların ve meslek gruplarının detaylı olarak açıklandığı başvuru sayfasında, toplamda 30 nitelikli daimi işçinin yerüstü işyerlerinde çalıştırılmak üzere kadroya dahil edileceği Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Zonguldak için verilen iş ilanının 5 gün süreyle başvuruya açık olacağı belirtildi.

İş arayan ve kurumda çalışmak isteyen vatandaşlar tarafından şartlar ve başvuru tarihleri merak ediliyor. Detaylar konusunda araştırmalar başladı.

Peki Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışmak üzere açılan 30 kişilik daimi işçi kontenjanına kimler, nasıl başvurabilir? TTK işçi alımına nereden başvurulacak? Hangi tarihler arasında başvuru devam edecek? İşte tüm detaylar…

TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU İŞ BAŞVURU TARİHLERİ

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) personel alımının başvuruları 22-26 Kasım 2021 tarihlerinde yapılacak. İş ilanı bu tarihler arasında aktif kalacak ve şartları sağlayan adayların başvurularını almaya devam edecek.


TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU (TTK) PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TTK iş ilanında 30 kişilik kontenjana hangi şartları sağlayan adayların başvurabileceği detaylı olarak açıklandı.

18-34 yaş aralığındaki adayların başvurabildiği 30 kişilik kontenjan içerisinde 11 kişilik Kaynak İşçisi, 13 kişilik Mekanizasyon ve Pres İşçisi, 4 kişilik Talaşlı İmalat İşçisi, 1 kişilik Ağaç İşleri İşçisi ve 1 kişilik de Elektrik işçisi için yer ayrılmış durumda.

İş ilanında, her bir pozisyon için ayrı olarak eğitim durumunun ne olacağı ve çalışma alanlarının detayları bulunuyor. Bütün meslek grupları için ortak şart başvuracak adayların meslek lisesi mezunu olması.

ZONGULDAK'TA FAALİYET GÖSTEREN TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU İŞÇİ ALIMINA NEREDEN BAŞVURULUR?

Belirtilen şartları sağlayan ve Zonguldak’ta yaşayan adaylar İŞKUR sitesi üzerinden başvurularını yapabilecekler. Adaylar, özgeçmişlerinin ve profil bilgilerinin bulunduğu İŞKUR üyelikleriyle birlikte TTK işçi alımı ilanında belirtilen tarihlerde başvurularını tamamlayabilecekler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal