05.11.2021-13:43 (Son Güncelleme:05.11.2021-13:43)


1

Fenerbahçe'de Royal Antwerp karşılaşmasına damga vuran isimlerden biri olan Milli futbolcu İrfan Can Kahveci, karşılaşmanın ardından yapmış olduğu açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.



2

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'nin Belçika Ligi ekiplerinden Royal Antwerp ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada ortaya koyduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken isi,mlerden biri olan İrfan Can Kahveci, 3-0'lık galibiyetin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.



3

İrfan Can Kahveci : Kaptanlarımızdan Mesut Ağabey ve Luiz Gustavo takımla konuştular. Hep beraber olmamız gerektiğini söylediler. Takım olmadan maçları kazanamayız. Kayserispor maçını da kazanıp milli araya moralli girmek istiyoruz.



4

İrfan Can Kahveci : Sahada olmayı, gol atmayı ve attırmayı çok özledim. Çok büyük bir isteğim var. Sakatlıklardan dolayı kendime çok iyi bakıyorum. İdmanlarıma yediklerime dikkat ediyorum. Her şey benim için iyi gidiyor, inşallah böyle devam eder.



5

İrfan Can Kahveci, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Royal Antwerp karşılaşmasının ardından yapmış olduğu açıklamaların tepki çekmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarda ;



6

' Büyük Fenerbahçe taraftarı; maç sonu röportajda yaptığım açıklamaları art niyetle başka yere çekmeye çalışanlar olduğunu görüyorum. Açıklamak isterim ki kullandığım cümleler devre arasında hocamızın bize söylediği ve takım arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmelerden ibaretti. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR