İrem Helvacıoğlu Sevgilisini Çabuk Unuttu! Hemen Yeni Aşka Yelken Açtı

Güneşin Kızları dizisindeki performansıyla çıkış yakalayan İrem Helvacıoğlu yeni aşkıyla görüntülendi. Yakın zamanda yeni bir ayrılık yaşayan güzel oyuncu gönlünü bir başkasına kaptırdı.

24.01.2021-17:13 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-14:15) İrem Helvacıoğlu Sevgilisini Çabuk Unuttu! Hemen Yeni Aşka Yelken Açtı

Televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu İrem Helvacıoğlu, hayat verdiği her karakterle oyunculuğunun altına imzasını atmayı başarıyor. Güneşi Beklerken dizisinde gösterdiği performanstan sonra birçok setin kapılarını aralayan güzel oyuncu en çok geçtiğimiz yıllarda ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz dizisiyle anıldı. Başarılı oyuncunun bu dizideki performansı, reyting rekorları kırılan ve kemik bir hayran kitlesine sahip olan takipçileri tarafından her hafta paylaşıldı. 

HELVACIOĞLU SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Çıkış yakaladığı andan itibaren televizyon ekranlarında görmeye alışılan isim İrem Helvacıoğlu sansasyondan uzak hayatıyla dikkat çekiyor. Güzel oyuncu genellikle projelerinde yer aldığı rollerle adından söz ettirmeyi başarıyor. Duru bir güzelliğe sahip olan 31 yaşındaki İrem Helvacıoğlu, ekrana en çok yakışan isimler arasında yer alıyor. Güzel oyuncunun kalpteki boşluğunu ise şu sıralarda yeni sevgilisi Yolaç Özcan dolduruyor. Bir süre Eser Alp ile ilişkisini sürdüren Helvacıoğlu, geçtiğimiz aylarda sevgilisinden ayrıldığı haberini duyurmuştu. İlişkisini yeni noktalayan güzel oyuncu, yakın zamanda yeni bir aşka imza attı. Helvacıoğlu yeni sevgilisi Yolaç Özcan ile bir etkinliğe katıldı. 

İREM HELVACIOĞLU’NUN YENİ ROTASI BELLİ OLDU

Ekranlara hız kesmeden devam eden İrem Helvacıoğlu “Kaçış” isimli dizide rol almak için hazırlanıyor. Güzel oyuncunun partnerliğini ise başarılı oyuncu Engin Akyürek üstlendi. Kaçış isimli dizide Zeynep karakterine hayat verecek olan İrem Helvacıoğlu diziyle ilgili; “'İyi bir şeyin içindeyim. Çok az süre sonra başlayacağız. Başlamak için sabırsızlanıyorum. Güzel bir şey olacağına eminim. İçimde bu var. 'Enerji güzel geliyor ve sahaya çıktığımızda rahat olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Daha hazırlıklı ve ne yapmamız gerektiğini emin adımlarla ilerleyecek kıvama getiriyoruz” sözleriyle anlattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal