İrem Derici'nin Klibi Çalıntı Çıktı!

Ünlü popçu İrem Derici'nin yeni çıakrdığı parçası Ben Tek Siz Hepiniz şarkısına klip çekti. Murat Joker'in yönetmen koltuğunda oturduğu klip, Juanes'in Pa Dentro şarkısının klibinin kopyası çıktı.

17.08.2018-15:15 - (Son Güncelleme: 17.08.2018-15:08)

Son dönemlerde yabancı şarkıcıların kliplerinden kopya çekmek moda haline geldi. Kliplerdne kopya çekilerek yapılmış kliplere yenisi eklendi.

Ünlü popçu son olarak çıkardığı Ben Tek Siz Hepiniz adlı şarkısına klip çekti. Klip, Kolombiyalı şarkıcı Juanes'in Pa Dentro klibinin kopyası çıktı.

Pa Dentro, klibi yayınlandığı dönem 50 milyonun üzerinde tıklanma almıştı. İrem Derici'nin, Ben Tek Siz Hepiniz adlı klibinin yönetmen koltuğunda oturan Murat Joker ise klibi birebir kopyaladı.



Pa Dentro klibinde yer alan çekim planları ve aksesuar gibi araçların, İrem Derici'nin klibinde birebir kopyalandığı ve kullanıldığı görülüyor.

İREM DERİCİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Klip çalıntı ve kopya iddiaları üzerine İrem Derici sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

'HİCİV HER YOLA GİDER'

İrem Derici, 'Eksik bir bilgi var aşkım, Rita Ora'nın klibinden de birebir sahne var, niye kadıncağızın hakkını yediniz. 'Sahte, küçük, mükemmel dünyasında herkes' derken tam olarak kastettiğimiz de buydu. Bak öyle özenirsen olamayacağın insanlara sonuç bu olur: Yan sanayi... Hiciv her yola gider, ne Jojer ne Papaz kandırabilir bir Sinoplu'yu. Çok da şaapmamak lazım, öykünmemek lazım işte yabancıların kliplerine, kıyınca paraya aynısı oluyormuş bak. Az saçalım, savuralım.' açıklamasında bulundu.

İşte o paylaşım;

İrem Derici paylaşımını yorumlara kapadı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal