İrem Derici siyah bikinisi ile sosyal medyayı salladı! Derici siyah bikinisiyle görenleri kıskandırdı

İhanete uğraması ile uzunca bir süre gündemde yer alan İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımla adeta kendisini kaybedenlere nispet yaptı. İlişkisini sonlandırmasının ardından tatile çıkan güzel şarkıcı siyah bikinili pozuyla sosyal medyada gündem oldu. Derin göğüs dekoltesi ile verdiği cesur poz görenleri kendisine hayran bıraktı.

14.06.2022-14:07 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-14:25) İrem Derici siyah bikinisi ile sosyal medyayı salladı! Derici siyah bikinisiyle görenleri kıskandırdı

Cem Belevi İrem Derici aşkı çok konuşulurken ayrılıkları da magazin gündeminde uzunca bir süre yer aldı. Cem Belevi’nin İrem Derici’yi aldatması gündemi sallarken Cem Belevi’nin güzel şarkıcıyı Nergis Nesrullayeva ile aldattığı ortaya çıktı. Derici ikinci kez ihanete uğrarken Cem Belevi için "sefil çeyrek popçu" ve "çöp" sözlerini sarf etti. Aldatmanın ses kayıtları ile ortaya çıkacağını aktaran İrem Derici’nin bu iddiasına karşılık Cem Belevi, "Ben aşk şarkıları yazan, hisleriyle hareket eden adam gibi seven bir adamım. Asla bu cümleleri kabul etmiyorum, yok aldatma..."sözlerini aktardı. Sosyal medyada oldukça aktif olan İrem Derici, konserlerinde de Cem Belevi’ye gönderme yapmayı unutmadı. Geçtiğimiz günlerde dövmelerini gösterdiği bir fotoğraf paylaşan Derici, bu kez de siyah bikinisi ile çok konuşuldu.

İrem Derici’den bıçak göndermesi

Aldatılmasının ardından bir paylaşımda bulunan İrem Derici, "Napıyorduk sırta saplanan bıçakları satsak ev mi alıyorduk?" dedi. Derici’den gelen bu göndermeli paylaşıma binlerce beğeni ve yorumda gelmişti. Bu paylaşıma bir yorumda Seda Sayan’dan geldi. Derici paylaşımında "Ay sırtıma şiir yazmalı ki yazılı"notunuda düştü.

İrem Derici Sırt Dövmeleri

İrem Derici imaj değiştirdi

Saçlarını sarıya boyatan ve imaj yenileyen güzel şarkıcının bu halleri de oldukça beğenildi. 35 yaşındaki güzel şarkıcı kendisine moral olsun diye tatile çıktı. Tatilden paylaştığı bikinili ve şortlu pozuyla dikkat çeken İrem Derici’nin altına düştüğü "Tatildeyim, yiyin birbirinizi"notu ise dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra otel odasından yaptığı bikinili paylaşımı ile sosyal medyayı salladı.

İrem Derici Siyah Bikinili Ayna Pozu

Ayrılık sorularını yanıtladı

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan İrem Derici Cem Belevi ile olaylı ayrılıkları için "Üzerime enayi ya da keriz yazdıracağım" dedi.

Yeni bir şarkısını yayınlayan güzel şarkıcı Rastgele’nin olumlu sonuçlar aldığını ifade etti. Bununla birlikte İbrahim Tatlıses ile 18 yıllık birliktelik yaşayan Derya Tuna, "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz"sözlerini sorulan Safiye Soyman konu hakkında "Derya doğru söylemiş. Her şey tabii ki kadınlarda bitiyor. Haberim yoksa çapkınlık yapabilir. Bana hissettirmesin" diyerek çok konuşulacak bir açıklanmada bulundu. Bunun üzerine Soyman’a tepkiler gelirken bir tepki de İrem Derici’den geldi. İhanete uğrayan İrem Derici’nin bu süreçte bu açıklamayı görmesi üzerine çok sinirlendi. Derici, "Vallahi Safiye Abla'nın saçını yolasım geldi" ifadelerini kullandı.

İrem Derici Tatil Pozu

Safiye Soyman’a sert tepki

İrem Derici ihanete uğraması ile magazin gündeminde yer alırken Cem Belevi’ye sert sözler sarf etti. Derici, Safiye Soyman’ın "Erkek çaktırmadan çapkınlık yapabilir"sözlerine karşı oldukça sert tepki gösterdi. Bunun üzerine Derici, "Vallahi Safiye Abla'nın saçını yolasım geldi. Ne gereksiz açıklamalar bunlar! Ne demek erkek yapsın, kadın yapmasın. Kendinize gelin. Bu kalp oyuncak değil, ben bu tarz olayları affetmiyorum."sözlerinin altını çizdi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal