İran'dan Getirilen Türklerin Son Coronavirüs Testleri Sonuçlandı!

İran'da coronavirüs salgının ileri boyutlara ulaşması nedeniyle ülkeden ambulans uçakla Türkiye'ye getirilen Türk vatandaşlarının karantina süresi tamamlandı.

10.03.2020-12:33 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-12:22)  İran'dan Getirilen Türklerin Son Coronavirüs Testleri Sonuçlandı!
İran'da coronavirüs salgının ileri boyutlara ulaşması nedeniyle ülkeden ambulans uçakla Türkiye'ye getirilen Türk vatandaşlarının karantina süresi tamamlandı. Uçak personelleri de dahil 142 kişiden hastanede kalan son 65 kişi de taburcu edildi.

Coronavirüs sebebiyle İran'dan getirilen 10'u uçuş personeli 142 Türk vatandaşının karantina süresi bitti. İran'dan 25 Şubat'ta ambulans uçak aracılığıyla getirilen yolcu ve mürettebattan 77'si, 2 Mart'ta hastaneden çıkarılmıştı. Söz konusu bu kişiler karantina sürecini evlerinde geçirmişti.

SON TESTİN SONUÇLARI
İran'da virüsün ilk olarak kendini gösterdiği Kum ve Meşhed kentlerinde bulundukları tespit edilen ve Türkiye'ye getirilerek Zekai Tahir Burak Hastanesi'nde karantina altına alinan 65 kişi,dün son teste tabi tutuldu.

Testlerin negatif çıkmasıyla, 65 kişi, gece saatlerinde hastaneden çıkarıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal