İran'dan Açıklama! Devrim Muhafızları ABD'den Sert İntikam Alacaktır

İran Genelkurmay Başkanlığı Güvenlik Dairesi Başkanı Abdullah Iraki, Irak'ta Ayn el-Esed'deki ABD üslerine önceki gün düzenledikleri füze saldırısını hatırlatarak, "yakın gelecekte (ABD'den) daha sert bir intikam" alacaklarını dile getirdi.

09.01.2020-14:38 - (Son Güncelleme: 09.01.2020-17:29)

İran Genelkurmay Başkanlığı Güvenlik Dairesi Başkanı Abdullah Iraki, Irak'ta Ayn el-Esed'deki ABD üslerine önceki gün düzenledikleri füze saldırısını hatırlatarak, "yakın gelecekte (ABD'den) daha sert bir intikam" alacaklarını dile getirdi.
Tasnim Haber Ajansı'na göre, İsfahan'ın Erdistan ilçesinde açıklamalar yapan Iraki, "Devrim Muhafızları Ordusu, lider Ayetullah Ali Hamaney'in pazılarından biridir ve yakın gelecekte düşmandan (ABD) daha sert bir intikam alacaktır." diye konuştu.
Hamaney'in Yüksek Askeri Danışmanı Yahya Rahim Safevi de, Kasım Süleymani'ye yönelik saldırının "CIA ve Mossad iş birliğiyle" yapıldığını açıkladı.
Tebriz'deki Aşura Devrim Muhafızları Kışlası'ndaki açıklamalarında Safevi, "Uluslararası terör istihbarat şebekeleri CIA ve Mossad, yanlış bir hesap yaparak bu cinayeti gerçekleştirdiler."dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal