İphone Whatsappta Uzun Video Gönderme

iPhone telefonları olanların merak ettiği konulardan biri de kuşkusuz Whatsapptan uzun bir videoyu nasıl gönderebiliriz oluyordur. İşte size cevabını verelim.

02.06.2020-13:49 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-14:57) İphone Whatsappta Uzun Video Gönderme

Telefonunuzdan uzun videoları Whatsapp aracılığıyla gönderebilirsiniz. Bu işlemi iPhone markalı telefonlarda nasıl yapabiliriz?

iPhone için bazı işlemler mümkün. Bunlardan bazıları; Whatsapp üzerinden belge paylaşacağınız zaman 16 MB yerine tam 128 MB alana kadar dosya seçebilme imkanınız oluyor. Şimdi sırasıyla anlatalım. Öncelikle, App Store’dan Documents uygulamasını indiriniz ve yükleyiniz. WhatsApp’dan göndermek istediğiniz büyük boyutlu dosyayı (128 MB’dan daha küçük) Paylaş menüsü, iTunes veya başka herhangi bir uygun yolla Documents uygulamasının dosya deposuna yollayın. WhatsApp uygulamasını açın ve dosyayı göndermek istediğiniz kişiyi seçin ve sohbet balonunun yanındaki “+” işaretine dokunun ve göndereceğiniz belge‘yi seçin. Documents uygulamasının da aralarında olması gereken uygulamaların bir listesinin karşınıza çıkması gerekiyor. Göremiyorsanız, listenin altındaki “Diğer…“e dokunun ve Documents uygulamasının yanındaki seçim anahtarını etkinleştirin. Üçüncü taraf uygulamalar listesinden Documents uygulamasını seçin ve uygulama içi depolama alanından istediğiniz dosyayı seçin. Dosyayı seçtikten sonra Tamam‘a basabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal