iPhone 14 tanıtımı ne zaman yapılacak? Yeni Iphone modeli tanıtım tarihi sızdırıldı

Apple'ın merakla beklenen yeni serisi iPhone 14'le ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Tüketicilerin sabırsızlıkla beklediği iPhone 14'ün tanıtım günü belli oldu. Peki, iPhone 14 tanıtımı ne zaman yapılacak? iPhone 14 satış fiyatı belli mi? İşte detaylar...

26.05.2022-16:04 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-16:04) iPhone 14 tanıtımı ne zaman yapılacak? Yeni Iphone modeli tanıtım tarihi sızdırıldı

İphone serisiyle yoğun ilgi gören Apple, her yıl yeni modellerini sonbahar aylarında tanıtıyor. Markanın merakla beklenen yeni modeli iPhone 14'ün de önümüzdeki sonbaharda tanıtılması bekleniyor.

Apple tarafından tanıtımlara dair resmi bir açıklama yapılmasa da merakla beklenen tanıtım için söylentiler çıkmaya başladı. Öyle ki Apple iPhone 14 serisinin tanıtımını 13 Eylül tarihinde yapacak. Markanın geçen yılki tanıtımının 14 Eylül'de yapılmış olması, Apple'ın tanıtım için genel olarak Eylül'ün ikinci haftasını tercih ettiğini gösteriyor.

Etkinlik ertelenebilir!

Apple her yıl tanıtımlarını Eylül ayının ikinci haftasında yapsa da iPhone 14 serisinin tanıtım etkinliği ertelenebilir. Bunun nedeni, iPhone 14 modellerinin üretiminde yaşanan sorunlardır. Bilindiği gibi, Çin'de aktif olarak süren koronavirüs salgını, teknolojik üretimlerde aksaklıklara sebep olabiliyor. Bundan dolayı üretimde sorun yaşayan marka yeni modelinin tanıtımını erteleme kararı alabilir.

 iPhone 14 tanıtım

iPhone 14 satış fiyatı belli oldu mu?

Tanıtım tarihleriyle birlikte sızdırılan bilgilerde iPhone 14 modellerinin satış fiyatları da verildi. Yeni serideki modellerin bir önceki seride yer alan modellere göre biraz daha pahalı olacağı düşünülüyor. Sızdırılan bilgilere göre iPhone 14 serisinin fiyatları şu şekilde olacak:

- iPhone 14 : 799 Dolar

- iPhone 14 Max: 899 Dolar

- iPhone 14 Pro: 1099 Dolar

- iPhone 14 Pro Max: 1199 Dolar

Ancak tekrar hatırlatalım bu fiyatlar Apple tarafından açıklanan resmi fiyatlar değildir, tamamen sızdırılan bilgiler doğrultusunda aktarılan fiyatlardır. Önümüzdeki günlerde Apple yeni modeliyle ilgili merak edilenleri açıklayacaktır.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal