iPhone 13 Almak İsteyenler Metrelerce Kuyruk Oluşturdu!

Apple tutkunları ABD başta olmak üzere iPhone 13'un piyasaya sürülmesiyle birlikte mağaza önünce sabahın erken saatlerinde metrelerce kuyruk oluştu.

27.09.2021-16:15 - (Son Güncelleme: 27.09.2021-17:05) iPhone 13 Almak İsteyenler Metrelerce Kuyruk Oluşturdu!

ABD'li teknoloji devi Apple, geçtiğimiz günlerde merakla beklenen iPhone 13 modelini tanıtımını gerçekleştirmişti. 

TÜRKİYE'DE 1 EKİM'DEN İTİBAREN SATIŞTA

Geçtiğimiz hafta, ABD, Almanya ve Çin başta olmak üzere 30 farklı ülkede piyasada satışa sunulan iPhone 13 serisi, Türkiye'de ise 1 Ekim'den itibaren mağazalarda satışa sunulacak.

METRELERCE KUYRUK OLUŞTU

Apple mağazalarının önünde metrelerce kuyruk oluşturan müşteriler, İphone 13 satın alabilmek için sabahın erken saatlerinde metrelerce kuyruk oluşturdu.Karantina kurallarının gereğince mağazalardan alışveriş yapamayanlar, online sipariş ile sipariş ettikleri ürünleri mağazadan aldılar.

DÜNYA'DAN IPHONE 13 KUYRUĞU MANZARALARI

Avustralya'nın başkenti Sidney’de müşteriler Apple Store önünde sosyal mesafeye dikkat ederek metrelerce kuyruk oluşturmaya devam etti.

KALABALIK DOLAYISIYLA SATIŞLAR 1 GÜN ERTELENDİ

Çin'in Xi'an kentindeki bir alışveriş merkezindeki bir mağazada ise iPhone 13'ü satın almak için gelen alışveriş tutkunları kameralara yansıdı. 190 adet iPhone 13'ün o gün alışveriş merkezindeki mağazaya geldiği ve alışveriş yapan kalabalığın telefonları alan kişi olabilmek için acele ettikleri bildirildi. 

Kalabalık dolayısıyla kaynaklanan güvenlik endişesi akıllı telefonların satışının bir gün ertelenmesine yol açtı.

10 DAKİKADA TÜKENDİ

Global Times gaztesinin yaptığı habere göre, Çin'de yeni iPhone serisinin belirli renkleri 24 Eylül Cuma günü 10 dakikadan kısa bir sürede tükendi ve yüksek talep resmi Apple web sitesini çökertti. Çin e-ticaret platformu JD.com'da da stoklar hızla tükendi ve 25 Eylül Cumartesi sabahı iPhone 13 stoğu kalmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal