iOS 16 ne zaman çıkacak? Apple IOS 16 tanıtım tarihi

Şu sıralar gündemde yer alan ve merak edilen konular arasında Apple'ın çıkaracağı yeni yazılım ve sürümler yer almaktadır. İOS 16 ne zaman çıkacak? Apple IOS 16 tarihi belli oldu mu? Apple kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği soruların cevapları sayfamızda yer almaktadır.

06.04.2022-22:20 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-22:20) iOS 16 ne zaman çıkacak? Apple IOS 16 tanıtım tarihi

2021 yılında koronavirüs sebebiyle konferanslar yüz yüze yapılamamış,İphone ,Apple Watch ve iPad gibi ürünlerin yazılımları ve özelliklerini İntenet üzerinden bağlanılarak anlatılmıştır.Bu senede ABD'li şirket geçen sene olduğu gibi ,WWDC 2022 etkinliğinin gösterimini İntenet üzerinden yapmaya karar verdiler. İOS 15 güncellemesi bir çok eski iphone telefonuna tanımlanmış olsa da,İOS 16 için güncelleme tekrar eski apple cihazına yapılacak gibi gözükmüyor.

Yaşı geçmiş cihazlar için şirket ,İphone ve İpad güncellemelerini kesmeyi planlıyor.Bunu duyan kullanıcıları bu durum şimdiden üzmüş durumda.Peki bu durumdan hangi telefon grubu etkilenecek? dediğinizi duyar gibiyiz.

Güncelleme olmayacak olan cihazlar iPhone 6s, iPhone 6s+ ve iPhone SE 2016 'dır.Görünüşe göre Şirket bu telefonları gözden çıkarmış durumda.

 İOS 16

İOS 16 ne zaman çıkacak? Apple İOS 16 tanıtım tarihi ne zaman?

6-10 Haziran arasında olacak bu etkinlik,şimdiden sabırsızlıkla Apple kullanıcıları tarafından beklenmektedir. İOS, iPadOS, MacOS, WatchOS, tvOS gibi yazılımların yeni sürümlerinin paylaşılacağı etkinliği ,Youtube ve Apple TV üzerinden canlı olarak izleyebileceksiniz.

Heyecanla yeni güncellemeler beklenirken,bir yandan da şirketin İşletim sistemlerinin beta sürümlerini'de aynı zamanda paylaşacağı bekleniyor. WWDC etkinliği yazılım odaklı olmuş olsa da, Apple'ın donanım konusunda bir şeyler yapması beklenmekte. Sürpriz olarak o gün yeni ürün çıkarırsa ,beklenmiş bir durum olacak gibi gözüküyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal