İnternetten Film Ve Dizi İzleyenler Dikkat! 20 Yıl Hapis Yatacaklar

Korsan içerik üreten ve film stüdyolarına onlarca milyon dolar zarar ettiren Sparks Group’a bağlı 3 kişi tutuklandı. 20 yıla kadar hapis cezası alabilirler.

28.08.2020-10:38 - (Son Güncelleme: 28.08.2020-10:30) İnternetten Film Ve Dizi İzleyenler Dikkat! 20 Yıl Hapis Yatacaklar

Dünyanın en bilinen torrent gruplarından Spark Group ile bağlantıları bulunan 3 kişi uluslararası bir operasyonla yakalandı. Uzun yıllardır yasadışı film ve dosya paylaşımında bulunan  grup, eğlence sektöründe onlarca milyon dolar zarara yol açtı.

YAYINLANMA TARİHİNDEN ÖNCE YAYINLADILAR

Bir ABD mahkemesinde bu hafta ortaya çıkan belgeler, Sparks'ın bu üç üyesinin toptancı distribütörleri kandırarak, DVD ve Blu-Ray'leri filmlerin yayınlanma tarihinden önce kendilerine teslim etmesini sağladığını göstermişti. Video dosyalarındaki koruma mekanizmalarını aşmayı başaran grup, bunları akış sitelerinde ve torrent sitelerinde paylaşmıştı.

20 YILA KADAR CEZA ALABİLİR

Baskında Ahmet ("The Artist"), Jonatan Correa ("Raid") ve George Bridi'nin yakalandığı ve belirtildi. Bunun sonucunda Ahmet ve Correa'nın en fazla 5 yıl, Bridi'nin ise "telsiz dolandırıcılık komplosu" nedeniyle 20 yıla kadar ceza alabileceği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal