22.01.2022-11:54 (Son Güncelleme:22.01.2022-12:11)


1

Inter Miami'nin, Galatasaray'dan DeAndre Yedlin ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Futbolcunun sarı kırmızılılarda sergilediği etkisiz performans nedeniyle takımla yollarının ayrılmasının istendiği belirtilmekte



3

ABD'li futbolcunun takımdan ayrılması gündeme otururken, performansıyla eleştirilen futbolcuya ülkesinden sürpriz talip çıktı.



4

Galatasaray'da gösterdiği etkisiz performansla gerek takımın gerek taraftarların tepkisini üzerine çeken ABD'li futbolcuya ülkesinden sürpriz talip çıktı. ABD takımlarından Inter Miami'nin futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi.



5

ABD takımı Inter Miami'nin DeAndre Yedlin ile ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarılmakta.



6

İngiliz eski yıldız David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'nin futbolcunun transferi için kolları sıvadı ve sağ bek futbolcunun da ülkesine geri dönmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer almakta.



7

Galatasaray'a Newcastle United takımından katılan futbolcu sergilediği performansla oldukça etkisiz bir görüntü çizdi.



8

Sergilediği futbol ile takımı hayal kırıklığına uğratan futbolcunun takımın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in de planları içerisinde yer almadığı belirtiliyor. Futbolcu sarı kırmızılı forma ile toplamda 35 karşılaşmaya çıkarken 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Futbolcunun transferiyle ilgii gelişmeler merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR