18.03.2022-15:07 (Son Güncelleme:21.07.2022-17:05)


1

Maçtaki performansı dikkat çekti!

Maçtaki performansı dikkat çekti!

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile oynanan mücadelede takımının tek golünü kaydeden Brezilyalı Marcao ile İtalyan ekibi Inter'in transferde ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtildi.



2

Performansı alkış aldı

Performansı alkış aldı

Galatasaray oynanan mücadelede 2-1'lik mağlubiyetle ayrılırken Marcao performansıyla büyük alkış almıştı.



3

Takımını öne geçirdi

Takımını öne geçirdi

Sarı kırmızılılar 2-1'lik mağlubiyet alırken maça damga vursan isimlerden birisi ise Brezilyalı futbolcu Marcao oldu. Yıldız futbolcu attığı kafa golüyle takımını 1-0 öne geçiren isim olmayı başardı.



4

Resmi teklif sunacaklar

Resmi teklif sunacaklar

Maça Brezilyalı yıldız için pek çok scout ve menajerin geldiği bilinirken İtalyan devi Inter'in de futbolcuyla yakından ilgilendiği öğrenildi. Bu anlamda Inter'ın yakın zaman içerisinde Galatasaray'a resmi teklif sunması bekleniyor.



5

Sevinci gündem oldu

Sevinci gündem oldu

Brezilyalı yıldız Marcao gol sonrası çok büyük bir sevinç yaşadı. Futbolcu sevinirken korner direğine tekme attı. Marcao'nun tekme attığı korner direği kırılınca 25 yaşındaki savunmacı sevincinin ardından köşe gönderindeki hasarı onarmaya çalıştı.



6

Kadroya katılması gündemde

Kadroya katılması gündemde

25 yaşındaki futbolcu ile karşılaşmayı izlemeye gelen Inter'in ciddi bir şekilde ilgilendiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. İtalyan devinin futbolcunun performansından oldukça etkilendiği ve gelecek sezon kadrosuna almak istediği ifade edilmekte.



7

Pazarlıklar sürüyor

Pazarlıklar sürüyor

Bunun için kısa sürede Inter'in, Galatasaray'a resmi teklif sunması beklenmekte. Öte yandan yönetimin ise 20 milyon euronun alında Marcao'yu satmayı düşünmediği öğrenildi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR