Instagram’da hikaye nasıl paylaşılır? Instagram hikaye paylaşma

Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya uygulamalarından Instagram'da hikaye nasıl paylaşılır? Instagram hikaye paylaşma için bilmeniz gerekenler.

01.05.2022-16:23 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-16:23) Instagram’da hikaye nasıl paylaşılır? Instagram hikaye paylaşma

Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağları arasında ilk sıralarda şüphesiz Instagram yer alıyor. Instagram’ın en fazla kullanılan eklentisi ise story yani hikaye paylaşımları. Sosyal medya kullanımının her geçen gün daha da yaygınlaştığı göz önünde bulundurulursa, anlık paylaşım yapabileceğiniz storylerin etkileşim açısından son derece önemli olduğunu söylemek doğru olacaktır. Her geçen gün pek çok kişi sosyal medya platformlarına kaydolmakta ve bu platformlardan tanıdıklarıyla etkileşim kurabilmektedir. Bu uygulamalar içerisinde en fazla öne çıkanlarından birisi olan Instagram, sahip olduğu paylaşım özellikleriyle kullanıcılarına muhteşem özellikler sunuyor.

Her geçen gün bünyesine yepyeni özellikler katan Instagram, bu eklentilerle de kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. Bu süreçte Snapchat’te bulunan hikaye özelliğinin Instagram’a da kazandırılması çok büyük bir beğeni topladı.

Instagram hikayesi nedir?

Instagram’da bulunan hikayeler, uygulamanın üst bölümünde görüntülenebilen ve paylaşım sonrası 24 saat sonrasında kaybolan paylaşımlardır. Eğer hesabınız gizli değilse, uygulamayı kullanan herkes bu paylaşımları görüntüleyebilirken, gizli hesaplar sadece takipçiler tarafından görüntülenebilir.

Instagram hikaye paylaşımı nasıl yapılır?

Instagram’a hikaye paylaşımı için öncelikle sayfanın üst bölümündeki ‘’Hikayem’’ sekmesine tıklayıp dilediğiniz fotoğraf ve videoyu çekip hikayenizde paylaşın.

Instagram hikayelerini çok daha aktif olarak kullanabilmeniz için birçok özellik eklendi.

İçeriklerinize dilerseniz bulunduğunuz lokasyonu ekleyebilmenizi sağlayan ‘konum’ bilgisi bulunuyor.

Bahset özelliği hikayenizde arkadaşlarınızı etiketlemenizi sağlıyor.

Konu etiketi, kelime öncesinde # işaretini ekleyip dilediğiniz hashtagi hikayenizi eklemenizi sağlıyor.

Müzik, anlaşma yapılan albüm ve şarkılara yer verilen özelliklerdendir. Söz konusu özellikle sevdiğini müzikleri hikayelerinize ekleyebilirsiniz.

Test, takipçilerinize test yapmayı sağlayan Instagram Hikaye özelliği olarak öne çıkıyor. Söz konusu özellikle takipçilerinize dilediğiniz soruyu sorup, oluşturduğunuz seçenekler üzerinden anket yapabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal