Instagram, Facebook, Whatsapp için resimli, dualı ve ayetli Kadir Geceniz mübarek olsun mesajları

Kadir Gecesi mesajları, Instagram, Facebook, Whatsapp için resimli, dualı ve ayetli seçenekleri ile bu mübarek güne anlam kazandırıyor. Kadir gecesi mesajları ve sözleri, Kur'an'da bin aydan daha hayırlı olduğu bilinen bu gece, sevdiklerini bu günü dua ve özlü mesajlarla paylaşmak isteyenler araştırılmaya başlandı bile. Birçok insan Instagram, Facebook, Whatsapp gibi platformlarda paylaşım yapmak için Kadir Gecesine ait araştırma yapıyor. O halde sizin için seçmiş olduğumuz Instagram, Facebook, Whatsapp için resimli, dualı ve ayetli Kadir Gecesi mesajları...

27.04.2022-20:46 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-20:46) Instagram, Facebook, Whatsapp için resimli, dualı ve ayetli Kadir Geceniz mübarek olsun mesajları

Bu mübarek günün anlam ve önemini belirtmek için sizin sevdikleriniz ile kolay paylaşım sağlayabilmeniz için seçtiğimiz dualı resimli ve bol ayetli Kadir Gecesine ait mesajlar haberimiz içeriğinde yer almaktadır. 

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır . Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

Kadir gecesi için mesajlar

*Hazret-i Âişe (r.a.) “Dedim ki, ‘Yâ Resulallah, Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?’ Resulullah Aleyhissalâtü Vesselam;

“Allahümme inneke afüvvün tuhibbü’l-afve fa’fu annî

(Allah’ım, sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle) dersin.’ buyurdu.”

Kadir gecesi için mesajlar

*Karan'da Kadir Gecesi için Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim...

Kadir gecesi için mesajlar

*Kim inanarak ve sevabını Allah'tan umarak Kadir gecesini ihya ederse geçmiş günahları affolur.

kadi

*Ya Rabbi! Hayatımızı Kur’an ve Sünnet çizgisinde Hak dostluğu, takva, azimet ve ihsan şuuru çerçevesinde yaşat. (Amin) Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

*Rabbena atina fid-Dünya haseneten ve fil-ahireti haseneten ve kına azabennar.”

(“Ey Rabbimiz! Bize dünyada bir güzellik ve ahirette de bir güzellik ver ve bizi ateş azabından koru!”)

kadi

Bin aydan daha hayırlı olan Leyle-i Kadir geceniz mübarek olsun. Allah bu ulvi geceyi İslam aleminin inşirahına vesile kılsın.

Kadir gecesi için mesajlar

*Kâ’b el-Ahbâr (r.a) buyurur ki: “Ulu Allah beldeler içinde Mekke’yi, aylar içinde Ramazan’ı, günler içinde Cumayı ve geceler içinde Kadir Gecesi’ni üstün kılmıştır.” 

Kadir gecesi için mesajlar

*Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle Nice kandiller.

Kadir gecesi için mesajlar

*Kadir Gecesi’ni, fazilet ve kudsiyetine inanarak ve sevabını yalnız Allah’tan bekleyerek ibâdet ve tâatle geçiren kimsenin -kul hakkı hâriç- geçmiş günâhları bağışlanır.” 

*Ramazan-ı Şerifte herbir harfin on değil, bin; ve Âyetü’l-Kürsî gibi âyetlerin her bir harfi binler; ve Ramazan-ı Şerifin Cumalarında daha ziyadedir. Ve Leyle-i Kadirde otuz bin hasene sayılır.Evet, her bir harfi otuz bin bâki meyveler veren Kur’ân-ı Hakîm, öyle bir nuranî şecere-i tûbâ hükmüne geçiyor ki, milyonlarla o bâki meyveleri Ramazan-ı Şerifte mü’minlere kazandırır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal