İnstagram çöktü mü, sorun mu var? İnstagram akış yenilenmiyor sorunu nedir? 5 Mayıs Instagram akış yenilenemiyor sorunu

Instagram’da yaşanan sorun birçok kişi tarafından araştırılıyor. Instagram “Üzgünüz bir sorun oluştu. Lütfen tekrar dene” hatası verirken akşam saatleri itibari ile akışta da sorun yaşanmaya başladı. Bunun üzerine Instagram çöktü mü sorusu akıllara geldi. Peki, Instagram akışı neden yenilenmiyor? Instagram çöktü mü? Instagram neden yenilenmiyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

05.05.2022-21:35 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-21:35) İnstagram çöktü mü, sorun mu var? İnstagram akış yenilenmiyor sorunu nedir? 5 Mayıs Instagram akış yenilenemiyor sorunu

En çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram’da oluşan sorun birçok kişi tarafından araştırılıyor. Milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya platformunda oluşan sorun da gündemde yerini aldı. Akışın yenilenmemesi Instagram çök tü mü sorusunu da beraberinde getirdi. Peki, Instagram akışı neden yenilenmiyor? Instagram çöktü mü? Instagram neden yenilenmiyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Instagram neden açılmıyor?

Son 24 saat içerisinde Instagram’da yaşanan kesintiler rapor edilmeye devam ediyor. Gün içerisinde de yaşanan ufak sıkıntıların zaman zaman tekrarladığı görülmektedir. En çok bildirilen sorunlar şu şekildedir:

48% Uygulama

33% Profil

19% Gönderme

Instagram çöktü mü

Instagram’dan mesaj nasıl gönderilir?

Instagram mesajları Direct mesaj olarak görülmektedir. Instagram üzerinden birden fazla kişiye de mesaj gönderebilirsiniz. Göndereceğiniz mesajlar metin olabilirken çekeceğiniz bir fotoğraf, galerinizden seçtiğiniz bir fotoğraf veya video da olabilir. Bunlarla birlikte akışta gördüğünüz gönderiler, kaybolan fotoğraf ve videolar, Instagram profilleri de olabilmektedir. Gönderdiğiniz mesajları görebilmek için Instagram ana sayfanızın sağ üst köşesinde yer alan direct işaretine dokunmanız daha sonra görmek istediğiniz sohbeti seçmeniz gerekmektedir.

Akışta gördüğünüz bir gönderiyi paylaştığınızda bu içeriğin herkese açık olmasından dolayı rahatlıkla karşınızdaki kişi de görüntüleyebilecektir. Ancak gizli bir hesaptan gönderilen mesaj yalızca takipteki kişiler tarafından görüntülenebilir.

Instagram Direct ile gönderilen fotoğraflar ve videolar, Facebook veya Twitter gibi sosyal medya platformlarında görüntülenemez ya da paylaşılamaz. Konu etiketi ve konum gibi eklentilerde Instagram dışında görülmeyecektir.

Instagram mesajlarını nasıl görebilirim

Instagram gelen mesajları nereden görebilirim?

Direct mesajlarınızı Android ve IOS işletim sistemli cihazlarınızdan görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca Android için geliştirilen Instagram Lite uygulamasından da mesajlarınıza bakabilirsiniz. Gelen Direct mesajını görmek için akışınızın sağ üst köşesindeki veya simgesine dokunmanız daha sonra da görmek istediğiniz sohbete tıklamalısınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal