Instagram çöktü mü, neden eski gönderileri gösteriyor? Instagram akış yenilenemedi hatası nedir, sayfa neden boş, anasayfa neden yenilenmiyor?

En çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram'da bu akşam kullanıcılar birçok sorunla karşı karşıya geliyor. Sorun yaşayan kullanıcılar Instagram uygulamasının çöktüğünü düşünüyor. Peki, Instagram'daki sorunun nedeni ne? Instagram'da neden eski gönderiler çıkıyor? Detaylar haberimizde...

26.05.2022-20:21 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-20:21) Instagram çöktü mü, neden eski gönderileri gösteriyor? Instagram akış yenilenemedi hatası nedir, sayfa neden boş, anasayfa neden yenilenmiyor?

Dünyada en çok kullanıcıya sahip sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram'da yaşanan sorunlar uygulamanın çöktüğü iddialarını gündeme getirdi. Peki, Instagram çöktü mü, Instagram'da ana sayfa neden yenilenemiyor?

Instagra'mda yaşanan sorunların nedeni ne?

Instagram kullanıcılarının çoğu bu akşam saatlerinde uygulamada birtakım sorunlar yaşıyor. Kimi kullanıcılar uygulamaya giriş yaparken veri uyarısı alırken, kimi kullanıcılar ise eski gönderilerin ana ekrana gelmesinden şikayetçi. Milyonlarca kullanıcı uygulamada yaşanan sorunların nedenini merak etse de sorunlar hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Instagram'da akış neden yenilenmiyor?

Instagram uygulamasını açtığınızda yeni gönderileri göremiyorsanız veya "çalışmayı durdurdu" gibi uyarılar alıyorsanız uygulamanın ön belleğini temizlemeniz gerekiyor. Ön belleği temizlediğinizde yine aynı sorunla karşılaşırsanız uygulamayı silerek tekrardan yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Server hatası nedir?

Uygulamayı kullananların en çok yaşadığı sorunlardan biri "500 Internal Server Error" hatasıdır. Bu sorunun temel kaynağı genel olarak sunucu kaynaklıdır. Server hatasını çözmek için belli bir süre bekleyerek tekrardan uygulamaya giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

"Instagram durduruldu" hatası nasıl çözülür?

Instagram'ın durdurulduğu yönünde bir uyarı alıyorsanız şu işlemleri yapabilirsiniz:

- Instagram uygulamasıyla birlikte cihazınızın arka planında çalışan tüm uygulamaları kapatın. Arka planda çalışmakta olan uygulamaları temizleyin. Böylelikle cihazın önbelleğini de temizlersiniz. Yeniden Instagram uygulamasına giriş yaptığınızda sorun bir şekilde çalışacaktır.

- Instagram uygulamasını komple kapatın. Android cihaz kullanıyorsanız Google Play Store'a, iOS cihaz kullanıyorsanız App Store'a girerek uygulamanın son güncel sürümünü yükleyin. Güncelleme yüklendiğinde cihazınız kapatın ve yeniden açın. Cihazınızı yeniden açtığınızda uygulamanız sorun olmadan çalışacaktır.

 ınstagram çöktü mü

Instagram uygulamasını her zaman güncel tutun!

Instagram uygulamasına gelen yeni güncellemeler, cihazınızdaki çökmeyi giderebilir. Bundan dolayı uygulamayı her zaman güncelleyerek kullanmanız yaşanacak Instagram sorunlarını engelleyebilir.

Çakışan uygulamalara dikkat edin!

Aynı kaynakların kullanıldığı uygulamalarda çökme sorunu yaşanabilir. Instagram'dan hata bildirimi gelmeden önce hangi uygulamayı kullandıysanız o uygulamayı kapatabilirsiniz. Böylelikle çökme sorunu yaşamadığınızı göreceksiniz.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal