Instagram çöktü mü? Instagram’a ne oldu? 29 Haziran 2022 Instagram ‘lütfen tekrar deneyin’ hatası

En çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram’da yaşanan sorunlar gündemden düşmüyor. Instagrama giriş yapamaya çalışan kullanıcılar lütfen tekrar deneyin hatasıyla karşılaşıyorlar. Dün akçam saatlerinden bu zamana kadar devam eden sorunun ne zaman çözüleceği merak edilmeye başlandı. İşte konu hakkındaki detaylar…

29.06.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-16:27) Instagram çöktü mü? Instagram’a ne oldu? 29 Haziran 2022 Instagram ‘lütfen tekrar deneyin’ hatası

Birçok kullanıcı dün akşam saatlerinden itibaren Instagram sosyal medya platformunda sorun yaşamaya başladı. Bu sorunun ne zaman çözüleceği merak edilirken Instagram çöktü mü soruları da akıllarda yer edindi. Peki, Instagram çöktü mü? Instagrama ne oldu?

Instagrama ne oldu, neden girilmiyor?

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram’da yaşanan sorunlara her gün bir yenisi ekleniyor. Dün akşam saatlerinde itibaren yaşanmaya başlanan sorun bugün de devam ederken sorunların ne zaman çözüleceği de merak edilmeye başlandı. Son 24 saat içerisinde birçok kesinti yaşanırken son 1 saatte kesinti sayısının da arttığı görülmektedir.

Konu hakkında Instagram’dan bir açıklama yapılmadı. İyileştirme ve güncelleme nedeniyle sorunların yaşandığı düşünülmektedir.

Instagram Kesintileri

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal