Instagram Çöktü Mü?

Instagram'da yaşanan aksaklıktan dolayı Instagram kullanıcıları bugün, sayfalarına hikaye ve gönderi ekleyememe problemi ile karşılaştı.

02.09.2021-15:27 - (Son Güncelleme: 02.09.2021-18:08) Instagram Çöktü Mü?

Son zamanların en çok kullanılan sosyal medya araçlarından biri olan Instagram'da aksaklıklar yaşanabiliyor. Anlık olarak Instagram hikaye yükleme özelliğinde sorun yaşandığı bildiriliyor. Global olarak yaşandığı anlaşılan sorunda, sosyal medya kullanıcıları profiline story yüklemekte zorlanıyor. Instagram tarafından henüz konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı. Sorunun ne kadar süre daha yaşanacağı hakkında net bir bilgi henüz yayınlanmadı.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram isimli sosyal medya uygulamasında sorun yaşanıyor. Instagram kullanıcıları diğer sosyal medya uygulamaları  üzerinden yorum yaparak, dev sosyal medya platformunda sorun yaşandığı bilgisini paylaştı.

Instagram'a hikaye ve gönderi eklemek isteyen kullanıcılar, sorunla karşı karşıya kaldı. Konuya ilişkin sosyal medya devinden henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

Sorunun ABD eyaletinde daha yoğun yaşandığı öğrenildi. Aynı zamanda Türkiye'de de aynı sorundan şikayetçi birçok kullanıcı var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal