Sıradaki Videolar
09 Haziran 2021 Çarşamba 11:38 - (Son güncelleme: 12 Nisan 2024 Cuma 18:40)

İnşaat İşçisinin Çektiği Video Olay Oldu: Bu Evlerde İnsanlar Yaşayacak!

Bir inşaat işçisi tarafından çekilen videoda tuğla duvarın bir sopa dokunuşuyla sallanmaya başlanması sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Bir inşaat işçisi tarafından çekilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İnşaat halinde olan bina içinde kaydedilen bu görüntüler, izleyenlerin vicdanlarını sızlattı. Bir inşaat işçisinin inşaat halindeki binanın içinde elinde sopayla konuştuğu videoda çarpıcı detaylar kaydedildi. İnşaat işçisi elindeki sopayla yeni örülmüş tuğla duvara dokundu. İnşaat işçisinin tuğla duvara sopayla dokunmasıyla birden duvar sallanmaya başladı. Tuğla duvar zangır zangır titredi. Elindeki sopayla tuğla duvarın nasıl sallandığını gösteren işçi çektiği görüntülerle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"İŞİMDEN UTANIYORUM"

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler 'insan hayatı bu kadar ucuz mu?' dedirtti. Çekilen görüntülerde inşaat halinde olan binanın tuğla duvarları küçük bir sopayla sallandığı ve dayanaksız olduğu görüntülendi. Vicdanları sızlatan bu görüntüler inşaat işçisi "Bu evlerde insan yaşayacak, işimden utanıyorum" diye isyan etti. İnşaat işçisi çektiği video ile tuğla duvarın nasıl sallandığını gözler önüne serdi. Videoda tuğla duvarın sopayla sallandığını gösteren inşaat işçisi, binayı yapan ustayı ve sert bir dille eleştirdi. İnşaat işçisi bu kadar önemsiz değil diyerek  "Deprem olduğu zaman insanların canları neden önemsiz. Anlatıyoruz anlamıyorlar. Bu duvarı görüyor musunuz? Ben işimden utanıyorum. Burada insan yaşayacak. Bakın, izleyin " şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr