İngiltere'de Üzerine Tükürülen İstasyon Görevlisi Coronavirüsten Öldü

İngiltere'de tren istasyonunda görev yapan bir çalışan, yolcunun "Bende coronavirüs var." diye bağırarak üzerine tükürmesi sonucu coronavirüsten öldü.

12.05.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-16:34) İngiltere'de Üzerine Tükürülen İstasyon Görevlisi Coronavirüsten Öldü

İngiltere'nin başkenti Londra'da tren istasyonu çalışanı, bir yolcunun "Bende coronavirüs var" diyerek üzerine koşup tükürmesi sonucu coronavirüse yakalandı. 47 yaşındaki istasyon görevlisi Belly Mujinga coronavirüsten dolayı hayatını kaybederken, Taşımacılık Sendikası TSSA'nın açıklamasında Mujinga'nın solunum yolları hastası olduğun belirtildi.

11 yaşında bir oğlu olan bilet memuru Mujing üzerine tükürülmesinden 14 gün sonra, 5 Nisan'da hayatını kaybetti. Yapılan açıklamada, Mujnga'nın 29 Nisan'da 10 kişinin katılmasına izin verilen bir cenaze töreniyle toprağa verildiği ifade edildi. Öte yandan İngiliz gazeteleri, Mujinga ile bir arkadaşının da tükürüklü saldırıya uğradığını belirtti. Yer alan haberlerde, bu kişinin de coronavirüse yakalanmış olabileceği ifade edildi.

Londra polisi, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kamuoyuna duyurdu. TSSA hükümetten taşımacılık çalışanlarının korunmasına yönelik önlemleri artırmasını istedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal