İngiltere'de Seks Kaynaklı Gürültü Şikayetine 'Doğal Ses' Kararı

İngiltere'nin Manchester kentinde üst komşusunun seks kaynaklı gürültüsünden ötürü yaptığı şikayet sonucunda 'doğal ses' kararı alındı.

23.10.2020-10:22 - (Son Güncelleme: 23.10.2020-09:58) İngiltere'de Seks Kaynaklı Gürültü Şikayetine 'Doğal Ses' Kararı

İngiltere'de Manchester'da 2 küçük çocuğu olan bir kadın, üst komşusunun seks kaynaklı gürültüsünden rahatsız olduğu için adalet kapısını çaldı.

Mart ayından bu yana komşususun çıkardığı seks kaynaklı seslerden ötürü çocuklarıyla beraber rahatsız olduğunu söyleyen kadın şu açıklamayı yaptı:

''Her gece bu sesleri duymak korkunç. Karantinadan önce her gece olmuyordu ama karantinadan beri daha kötüleşti.

Komşumun yalnız yaşadığını düşünüyorum ama her gece geç saatlerde birileri geliyor. Başta yeni bir sevgilisi olduğunu ve zamanla geçeceğini düşündüm. Ama asla bitmiyor. Üç odalı bir evimiz var, ama o daireye bitişik olan odayı kullanamıyorum''

Söz konusu şikayetini önce komşusuna doğrudan söylemeyi denediğini hatta kapısına not bıraktığını fakat bu girişiminin başarılı olmadığını söyleyen komşu, ''Konuşulabilir birine benzemiyor. Duyduğuma göre evde başkaları varken de bu gürültüler ve kavgalar devam ediyor. Yakınlarıyla böyle konuşan biri, komşusuna nasıl davranır? Kendimi ve çocuklarımı riske atamam'' diye konuştu.

Bu şikayetini Manchester Belediyesi'ne aktararak çözüm aradığını kaydeden şikayetçi komşuya, belediyenin verdiği yanıt ilginç oldu.

Belediye'den bir heyet önce eve gelip denetim gerçekleştirdi ardından alınan karar söz konusu seks gürültüsünün ''doğal ses'' olduğu yönünde oldu.

Manchester Şehir Meclisi üyesi Rabnawas Akbar tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

''Manchester Şehir Belediyesi yetkilileri 17 Ekim’deki çağrı üzerine ve mülkteki gürültüyü belgeleyebilmek için mülke geldi. 01.20’de olay yerine gelen yetkililer duyulabilir bir gürüldü olmadığını belirtti. Personelin ve sakinlerin güvenliği nedeniyle şu an sokak seviyesinde gelen gürültüler değerlendiriliyor''







DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal