İngiltere'de 23 Yaşındaki Öğrenci Coronavirüs Sebebiyle Darbedildi!

İngiltere'de, 23 yaşındaki Singapurlu öğrenci Jonathan Mok, kendisine "coronavirüs" ifadesiyle yüksek sesle hitapta bulunan bir grup gencin saldırısına uğrayarak, fiziksel şiddetine maruz kaldı.

09.03.2020-14:27 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-14:41) İngiltere'de 23 Yaşındaki Öğrenci Coronavirüs Sebebiyle Darbedildi!

İngiltere'nin merkezi Londra'da hayatını sürdüren  23 yaşındaki Singapurlu öğrenci Jonathan Mok, kendisine "coronavirüs" ifadesiyle yüksek sesle hitapta bulunan bir grup gencin saldırısına uğrayarak, fiziksel şiddetine maruz kaldı.

Londra'nın ünlü Oxford Caddesinde meydana gelen olay, 23 yaşındaki öğrenci Jonathan Mok tarafından sosyal medyada paylaşıldı.  Jonathan Mok, bir grup gencin yanından geçerken alaylı konuşmalar yaptığını fakat kendisinin sadece  “coronavirüs” ifadesini anlayabildiğini dile getirdi. Mok'un açıklamaları şöyledir:

"Bana bakarak konuşan adama döndüm, ona baktığımı fark etti ve 'bana bakmaya cesaret etme' diye bağırdı. Ardından üzerime yürüdü. İlk yumruk yüzüme geldi ve şok halindeydim. Ardından ikinci yumruk geldi. Yoldan geçen birkaç kişi durup müdahale etmeye çalıştı ancak o anda da sert bir tekme yedim."

Adamın kendisine "ülkemde koronavirüs istemiyorum" diye bağırdıktan sonra yanındakilerle kaçarak uzaklaştığını kaydededen Mok, yüzündeki bazı kemiklerin kırıldığını ve ameliyat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Olayın sosyal medyada gündem oluşturmasının ardından, polis konuya yönelik soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal