İngiltere Premier Lig kim şampiyon oldu, Manchester City mi Liverpool mu?

Futbolun en üst düzey ligi olarak kabul edilen İngiltere Premier Lig’de 2021-2022 şampiyonu belli oldu. İşte İngiltere Premier Lig'in şampiyonu...

22.05.2022-22:35 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-22:35) İngiltere Premier Lig kim şampiyon oldu, Manchester City mi Liverpool mu?

İngiltere'de şampiyonluk yarışı son maça kadar devam etti. Yarışta Manchester Ciyt ile Liverpool kıyasıya bir rekabet örneği sergilediler. Peki son hafta son maç hatta son 45 dakikaya kadar devam eden bu yarışı hangi takım kazandı? Detaylar haberimizde...

Heyecan son maça kadar sürdü

İngiltere Premier Lig’de 2021-2022 sezonunun şampiyonunu öğrenmek için son hafta müsabakaları etkili oldu. Son haftaya 1 puan önde giren Manchester City evinde Aston Villa'yı konuk ederken yarışı son haftaya taşıyan Liverpool ise evinde Wolverhampton ile karşı karşıya geldi.

İngiltere Premier Ligde hangi takım şampiyon oldu?

City maçı kazandığı takdirde rakibinin ne yaptığına bakılmaksızın şampiyonluğu alacak berabere kalır da Liverpool kazanırsa Liverpool şampiyon olacaktı. Bu seçenekler dolayısıyla iki takım da maça çok stresli bir şekilde çıktı.

İngiltere Premier Lig 2021-2022 şampiyonu hangi takım oldu?

Liverpool 3-1 Wolverhampton

Manchester City 3-2 Aston Villa

City ilk yarısını geride kapattığı maçta sonradan bulduğu 3 gol ile maçı kazandı. Bu skorlar sonucunda Manchester City İngiltere Premier Lig şampiyonluğunu ilan etti.

İngilterede şampiyon belli oldu

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal