İngilizler Haaland İçin Sıraya Girdi!

Borrusia Dortmund'un 20 yaşındaki yıldız golcüsü Erling Haaland, göstermiş olduğu harika performansla Manchester City ve Chelsea'yi adeta peşine taktı.

01.03.2021-14:09 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-14:09) İngilizler Haaland İçin Sıraya Girdi!

Erling Haaland, İngiliz kulüplerinin forvet listesinde ilk sırada yer alıyor.  Borrusia Dortmund forması giyen 20 yaşındaki yıldız futbolcu ile Manchester City ve Chelsea teklif yapmaya hazırlanıyor.

Gerçekleştirdiği sansasyonel transferlerle bilinen Manchester City, Norveçli golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Özellikle bu sezon Sergio Agüero'dan istediği verimi alamayan teknik direktör Pep Guardiola, Erling Haaland ile forvet hattındaki sorunu çözmeyi hedefliyor. Manchester City'nin yaklaşık 100 milyon euroluk bir bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda.

Bir diğer İngiliz ekibi Chelsea'nin de Erling Haaland için tüm şartları zorlayacağı öğrenildi. 20 yaşındaki futbolcu için Abramovich'in devreye gireceğini yazdı. Tıpkı Manchester City gibi Chelsea'nin de genç yıldız için yaklaşık 100 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Henüz 20 yaşında olmasına karşın birçok kulvarda şimdiden tarihe geçen Erling Haaland, bu sezon Borrusia Dortmund ile çıktığı 26 resmi maçta 27 kez fileleri sarsıp 8 de asist yaptı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal