İngiliz Milletvekili Müslümanlar İçin Oruç Tuttu!

İngiltere'de Muhafazakar Parti üyesi milletvekili Paul Bristow, ramazan ayında Müslümanlarla aynı tecrübeye ortak olmak amacıyla bir hafta boyunca oruç tutmaya karalı olduğunu söyledi.

24.04.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-16:27) İngiliz Milletvekili Müslümanlar İçin Oruç Tuttu!

İngiltere'de Muhafazakar Parti üyesi milletvekili Paul Bristow, ramazan ayında Müslümanlarla aynı tecrübeye ortak olmak amacıyla bir hafta boyunca oruç tutmaya karalı olduğunu söyledi.

Bristow, Twitter üzerinden yayınladığı bir video paylaşımda, İngilizce olarak ramazanın Müslümanlar için ne anlama geldiğini merak ettiğini dile getirdi.

Ramazanın manevi yansıma, kendini geliştirme ve ibadetlerin arttığı bir zaman dilimi olduğunu belirten Bristow, "Ramazanın ilk haftasında ben de oruç tutmaya karar verdim. Müslüman değilim, bu deneyimi, şehrim Peterborough'da yaşayan tahmini 20 bin Müslüman ile paylaşmamın önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.

Oruç tutacağı bu sürede sadece kendisiyle ilgili daha fazla şey değil, aynı zamanda İslam inancı hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umduğunu da dile getiren Bristow, ayrıca bir gününü kameraya kaydedeceğini de ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal