ING Bank'tan sıfır faizli kredi fırsatı! Başvuru yapanlar dilerlerse para iadesi alabiliyor

Koronavirüs salgınından dolayı maddi sorunlar yaşayan vatandaşa ING Bank’tan sıfır faizli kredi fırsatı geldi. ING Bank’a başvuru yapanlar dilerlerse para iadesi de alabiliyor. Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

30.04.2022-10:42 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-10:42) ING Bank'tan sıfır faizli kredi fırsatı! Başvuru yapanlar dilerlerse para iadesi alabiliyor

Koronavirüs pandemisi sebebiyle maddi olarak oldukça zor günler yaşayan, bununla birlikte özellikle son aylarda artan enflasyon sebebiyle adeta beli bükülen vatandaşlar bankaların ihtiyaç kredilerini gündemlerine almaya başladı. Türkiye’nin önemli bankalarından ING Bank’tan ise sıfır faizli kredi müjdesi geldi. Düzenlediği çeşitli kampanyalarla dikkat çeken ING Bank’ın bu kampanyasına başvuru yapan vatandaşlar dilerlerse sonrasında paralarını geri alabiliyorlar.

ING Bank’tan sıfır faizli kredi fırsatı

ING Bank sıfır faizli kredi

ING Bank, Turuncu Hesap müşterilerine özel olarak önemli bir kampanya başlattı. Buna göre ING Bank’tan en az 5 bin TL kredi alacak olan kişilere sıfır faiz ve nakit iadesi fırsatı sunulacak. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Turuncu Hesap müşterisi olması gerekiyor. Bununla brlikte Turuncu Ekstra programına dahil olan müşteriler ise aylık yaptıkları harcamaların 1000 TL’sini iade olarak alabiliyor. Bu kampanyalar müşterilerin vade süresi devam ettikçe sürecek. Fakat 5000 TL’yi aşan ihtiyaç kredilerinde faiz uygulanıyor.

5 bin TL’nin üzerindeki kredilerde Turuncu Ekstra Avantajlı Faiz oranı yüzde 1,80’den başlayacak. 5 bin TL’nin altındaki kredilerde ise faiz oranı uygulanmayacak. Ödenecek iade tutarı ise 95,41 TL olarak hesaplanacak. 5 bin TL’lik kredilerin 24 aylık taksit tutarı ise 261,61 TL olarak belirlendi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal