İndirim sevinci kısa sürdü: Akaryakıt fiyatlarına zam geldi

Geçtiğimiz hafta peş peşe gelen indirim haberleri ile sürücüleri sevindiren akaryakıt fiyatları tepetaklak oldu. Fiyat listesindeki artış araç sahiplerini üzdü. İşte güncel benzin fiyatları…

08.05.2023-15:05 - (Son Güncelleme: 08.05.2023-15:20)

Geçtiğimiz hafta akaryakıt fiyatlarında yaşanan indirim sürücülerin yüzünü güldürmüştü. Ancak fiyat listesinde yaşanan son dakika dalgalanması indirim sevincini kursaklarda bıraktı. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

Sürücüleri üzen haber

Peş peşe gelen indirim haberleri sonrası akaryakıt fiyatlarındaki artışın yeniden başlaması sürücüleri üzdü. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Brent petrol haftaya yükselişle başlayarak 76 dolara kadar yükseldi.

Geçe yarısı akaryakıta zam

Akaryakıtta gece yarısından itibaren benzine 43 kuruş, motorine ise 66 kuruş zam gelmesi beklenirken, zamların pompaya yansımasıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 19 lira 82 kuruştan, motorinin litresi ise 18 lira 58 kuruştan işlem görecek. 

Motorinin litresi 21 lira 4 kuruştan satılacak

Brent petrolde yaşanan dalgalanmalar sonrası yarın geçerli olmak üzere İstanbul'da motorinin litre fiyatı 20 lira 98 kuruştan, Ankara'da 21 lira 40 kuruştan ve İzmir'de ise 21 lira 47 kuruştan satılacak.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal