İncirin kilosu kaç lira? Sosyal medyanın gündemine oturdu!

Son günlerde artış gösteren enflasyon oranları üzerine yiyecek ve daha nice ürünlerin fiyat artışı ile karşı karşıyayız. Bunun üzerine sosyal medya üzerinden incirin kilosunun paylaşılması üzerine yok artık dedirtti. İncir almak isteyen vatandaşlar fiyat etiketini kontrol etmediğinde kasada büyük hayal kırıklığı yaşamaktadır. İncirin kilosu ne kadar?

23.07.2022-09:06 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-09:36) İncirin kilosu kaç lira? Sosyal medyanın gündemine oturdu!

Sosyal medya üzerinden gündeme gelen incirin kilosu görenleri hayrete düşürdü. İstanbul Avcılar'da kilosu 159,98 TL'ye satılan incirin etiketine dikkat etmeden 15,98 olarak görmesiyle kasada büyük şok yaşadı. 

''Aldığım inciri geri bıraktım''

Etikete dikkat etmeden incir alan bir vatandaş kasada inciri bırakmak zorunda kaldı. Kimliğini açıklamak isteyen alıcı yaşadıklarını anlattı. Son günlerde birçok vatandaşın başına gelen bu olay üzerine  "Markete gitmiştim. İncirdeki etiketi '15 lira 99 kuruş' gibi algılayıp 2 kilo tarttırdım. Ardından kasaya yöneldim. 320 liralık fiyatı görünce çok şaşırdım. Büyük bir şok yaşadım ve incirleri orada bıraktım" ifadelerini kullandı. 

İncirin kilosu ne kadar?

Kirazın kilosu 100 TL 

İstanbul'da ikametgah eden vatandaşların ucuz olduğunu düşündükleri İstanbul Mısır Çarşısı'ndaki fiyatlar vatandaşları hayal kırıklığına uğrattı. Son dönemlerdeki meyve fiyatları şaşkınlığa neden olurken Mısır Çarşısı'ndaki manavlarda kirazın kilosunun 100 TL olduğu ve eriğin 80 TL'den satışa sunulduğu görüldü. 

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal