12.02.2024-14:13 (Son Güncelleme:12.02.2024-14:13)


1

Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın hem yıllar sonra ekranlara dönüp başrolünde yer aldığı hem de senaryosunu kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi ilk fragmanından bu yana büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.



2

Diziye özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin pavyon dansı damga vurmuştu.



3

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde oynadığı ‘İnci Taneleri’ dizisinin Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün açıklamaları büyük yankı uyandırdı.



4

Dilber'in başına gelecekler hakkında konuşan Ergüçlü, izleyicileri heyecanlandırdı.



5

İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı çok konuşuldu. Diziyle ilgili açıklama yapan Ergüçlü,"Yakında çok şaşıracağımız şeyler olacak" sözleriyle adından söz ettirdi. Çok konuşulan İnci Taneleri dizisiyle ilgili bir açıklama da dizinin Dilber'i Hazar Ergüçlü'den geldi.



6

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı "İnci Taneleri" dizisi özellikle pavyon sahneleri ile şimdiden fenomen oldu. Perşembe günleri milyonları ekran başına kilitleyen "İnci Taneleri" dizisinin şüphesiz en çok dikkat çeken karakteri ise Dilber oldu. Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber’in pavyon dansı sosyal medyada viral oldu. Hatta öyle ki "Dilber" kıyafetleri online ticarette yok satarken, bazı şehirlerde ise Dilber dansları için kurslar bile açıldı.



7

Dilber’in dizideki geleceği herkes tarafından merak edilirken Hazar Ergüçlü Dilber’in geleceği hakkında konuştu. Dilber karakterini çok sevdiğini ve dışarıdan çok güzel tepkiler aldığını belirten Hazar Ergüçlü, "Dilber'i çok sevdim. Dışarıdaki tepkiler de gayet güzel. Dilber hakkında çok şey söyleyebilirim ama sürprizleri bozmak istemiyorum. Yakında çok şaşıracağımız şeyler olacak" sözleriyle heyecan yarattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr