26.01.2024-10:37 (Son Güncelleme:26.01.2024-10:37)


1

İnci Taneleri, dün akşam Kanal D ekranlarında yayın hayatına başladı. Sadece ilk tanıtım fragmanıyla dahi merak uyandıran ve sosyal medyaya damga vuran dizi, hikayesi ile de dikkatleri çekti.



2

Dizinin senaristi Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ karakterini canlandırdığı dizide özellikle Dilber karakterinin bir uyarlama mı yoksa gerçek hayat hikayesinden bir alıntı mı olduğu merak konusu olmuştu. İnci taneleri dizisinin yaşanmış gerçek bir hikaye mi, uyarlama mı olduğu ortaya çıktı.



3

Dizinin ilk yayınlanan bölümüyle açığa çıkan hikayeye dair detaylar ise şöyle; Omuzlarında hayatın ağırlığını taşıyan Azem, yeni umutların peşinden koştuğu esnada kolyesinden kopan ve dağılan İnci Taneleri'ni toparlamaya çalışır.



4

Bunları yeniden bir araya getirerek dağılmış hayatını kurtarma gayreti içerisine girer.



5

Peki İnci taneleri dizisi yaşanmış gerçek hikaye mi, uyarlama mı?



6

Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan'ın Azem Karakterine hayat vereceği dizi aynı zamanda Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıktı. Yani, İnci Taneleri dizisi uyarlama değildir. Senaryosu Yılmaz Erdoğan'a aittir.



7

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan dizide Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan da filmin başrollerinde yer alıyor. İnci Taneleri dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Dizinin çekimleri İstanbul'un Beşiktaş, Beyoğlu ilçelerinde çekiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr