İnatçı Lekelerden Bu Ürünlerle Kurtulun

Günlük yaşamımızda ne kadar çok dikkat etsek de üstümüzü kirletebiliyoruz. Bazen bir çayı bardağını düşürüyoruz bazen de makyaj yaparken fondöteni üstümüze dökebiliyoruz. Peki bu lekelerden evdeki malzemeleri kullanarak kurtulabilir miyiz? İşte bu sorunun cevabı haberimizde...

18.06.2020-11:25 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-11:09) İnatçı Lekelerden Bu Ürünlerle Kurtulun

Kıyafetlerimizde oluşan lekeler için en büyük yardımcımız çamaşır makinesidir. Çıkması kolay olan lekeler kadar sizi zorlayacak olan lekeler de vardır. Sizin için araştırdığımız bu yöntemler kıyafetlerinizi soldurmadan ve yıpratmadan lekeleri çıkarmaya yardımcı olacaktır.

LEKELERDEN BU MALZEMELERİ KULLANARAK KURTULUN

Hepimiz kahve ve çay içmeyi severiz. Ama bu içecekleri üstümüze döktüğümüzde oluşan lekelerden kurtulmak oldukça zor olabilir. Bu yüzden evde kullandığımız ürünlerden yararlanabiliriz. Çay ve Kahve lekelerinden kurtulmanın en kolay yolu sodadır. Kıyafetinizdeki lekenin üstüne bol miktarda soda dökün. Ardından temiz bir bezi de soda ile ıslayın ve lekeyi bölgeyi ovalayın. Bu işleme devam etikçe lekenin küçüldüğünü göreceksiniz.

Yemeklerimizi lezzetlendirmek için soframızdan eksik etmediğimiz tuzun leke çıkarıcı özelliği olduğunu biliyor muydunuz? Tuz yağ gibi lekeleri çıkarmakta oldukça başarılıdır. Kıyafetinize dökülen yağı bekletmeden temizlemeniz gerekir. Lekenin oluştuğunu gördüğünüz an üzerine bolca tuz dökmelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal