İmamoğlu Kendi Koyduğu Yasağı Deldi! Şirketlerini Personeline Emanet Etti

İBB şirketlerinde çalışan personelin ek iş yapmasına ''Performans düşüklüğüne yol açacağı'' gerekçesiyle yasak koyan CHP'li İmamoğlu, İstanbul Büyükşehirspor Kulübü'nün kasasını emanet ettiği muhasip üye Tuncay Yılmaz'a, kendi şirketlerini de emanet etti.

18.01.2021-20:13 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-20:13) İmamoğlu Kendi Koyduğu Yasağı Deldi! Şirketlerini Personeline Emanet Etti

Kendi koyduğu yasağı delen İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından, belediye şirketlerine, Genel Sekreter Yavuz Erkut imzasıyla gönderdiği genelgede personelin ek iş yapmasına yeşil ışık yakmamıştı.

İmamoğlu, ortağı olduğu İmamoğlu İnşaat ve çocuklarının isimlerinin baş harfinden oluşan tek sahipli SSB Gayrimenkul adlı şirketlerin müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na tanıdık bir ismi, İBB Spor Kulübü muhasip üyesi Tuncay Yılmaz’ı getirdi.

Haber365 olarak soruyoruz.  Tuncay Yılmaz bir elinin spor kulübünde, diğer elinin ise size ait iki şirketinizde olması dolayısıyla performans düşüklüğü yaşamıyor mu?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal