İmamoğlu Fransız Medyasına Türkiye’yi Şikayet Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fransız dergisine verdiği özel demeçte, Türkiye’de demokrasinin işlemediğini öne sürdü.

17.10.2020-11:30 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-11:27) İmamoğlu Fransız Medyasına Türkiye’yi Şikayet Etti

Yabancı medyaya verdiği Türkiye’ye ilişkin eleştiri röportajı gündeme otururken İmamoğlu, yine çok fazla tepki toplayan bir demeç verdi.

Haftalık yayınlanan Fransız dergisine İstanbul’da özel bir röportaj yapan Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Seçildiği dönemden itibaren eksiksiz bir hizmet anlayışı sunduğunu iddia eden İmamoğlu, Türkiye’de demokrasi anlayışını kendisinin temsil ettiğini öne sürdü.

Ekrem İmamoğlu, Türkiye’de 'demokrasi açlığı' olduğunu dile getirerek, düşmanların yüzünü güldürerek, Türkiye’nin siyasal kimliğinin itibarını zedeleme çabasında olan yabancı devletlerin değirmenine su taşıdı.


Salgın dönemi ile ilgili yapılan bağış kampanyalarını Fransızların gündemine taşıyan İmamoğlu, yardımların bilinçli bir şekilde engellendiğini öne sürdü.

MAĞDURU OYNADI, DÜŞMANA SARILDI

TBMM’nin, İstanbul Büyükşehir Belediye’sinin, salgın süresinde gelen yardım isteklerini 'sosyal inceleme raporu aranmadan' kontrolsüz bir şekilde yapmasına izin vermemesini bir 'engel' olarak belirten Ekrem İmamoğlu, mağdur sıfatıyla açıklama yaparak Türkiye’ye yönelik spekülasyonların da yolunu açtı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal