İlyas Yalçıntaş’tan hayranlarını üzen haber: Sağlık sorunlarıyla ilgili ilk açıklama geldi!

Yakışıklı şarkıcı İlyas Yalçıntaş, son zamanlarda hastane ve ev arasında mekik dokuyor. Hastalığının teşhis edildiğini söyleyen Yalçıntaş, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

08.12.2023-15:55 - (Son Güncelleme: 08.12.2023-16:50) İlyas Yalçıntaş’tan hayranlarını üzen haber: Sağlık sorunlarıyla ilgili ilk açıklama geldi!

Hayatımıza 2014 yılında X Factor Türkiye yarışması ile giren Yalçıntaş, 'Ramsay Hunt' sendromuna yakalandığını duyurdu. Ünlü şarkıcı, haftaya tedaviye başlayacağını açıkladı.

İlyas Yalçıntaş hastalığı


‘‘Rahatsızlığımın olması beni mutlu etti’’

2 aydır bir dizi hastane ve doktor muayenesi sonucu 'Ramsay hunt' sendromuna yakalandığını açıklayan Yalçıntaş, ‘‘Bu sıkıntılı süreci nihayet atlatmanın ve rahatsızlığımın tedavisinin olmasını bilmenin mutluluğu içerisindeyim. Arkadaşlar, bu sendrom herpes adlı bir virüsün orta kulağımı enfekte etmesiyle denge ve işitme siniri üzerinde tahribat yaratması sonucu ortaya çıkıyor. Son 6 aydan beri şu şekilde semptomlar yaşamaktayım; sağ kulağımda sürekli çınlama ve karıncalanma hissi yüzümün sağ tarafında uyuşukluk ve şişkinlik, üst damağımda kabarcık, yürürken denge problemleri, hafif sendeleme gibi şikayetlerim vardı. Damar yoluyla verilecek ilaçlarla tedavisi mümkün. Tedaviye,  salı günü başlayacağız. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim’’ şeklinde açıklama yaptı. 

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal