İlkokullarda devamsızlığı 30 günü geçen öğrenciler sınıf tekrarı yapıyor mu? İlkokul ve ortaokullarda devamsızlıktan sınıf tekrarı var mı? İlkokul ve ortaokullarda devamsızlık hakkı

İlkokullarda devamsızlığı 30 günü geçmiş olan öğrencilerin velileri, sınıf tekrarı yapacakmı diye İnternet üzerinden araştırmalara başlamış durumda. Peki, İlkokullarda devamsızlığı 30 günü geçen öğrenciler sınıf tekrarı yapıyor mu? İlkokul ve ortaokullarda devamsızlıktan sınıf tekrarı var mı? İlkokul ve ortaokullarda devamsızlık hakkı ne kadar? İşte tüm velilerin merak etmiş olduğu konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

25.05.2022-01:34 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-01:34) İlkokullarda devamsızlığı 30 günü geçen öğrenciler sınıf tekrarı yapıyor mu? İlkokul ve ortaokullarda devamsızlıktan sınıf tekrarı var mı? İlkokul ve ortaokullarda devamsızlık hakkı

İlkokullarda devamsızlığı 30 günü geçmiş olan öğrencilerin velileri, sınıf tekrarı yapacakmı diye İnternet üzerinden araştırmalara başlamış durumda. 1 yıl boyunca ne kadar süre devamsızlık olduğunu merak ederek araştıranların dikkatini çekecek haberimizi sizler için hazırladık. 

öğrenci devamsızlık

İlkokullarda devamsızlıkları 30 gün olan öğrenciler sınıf tekrarı yapacaklar mı?

Devamsızlıklarının süresini doldurmuş olan öğrencilere şu yollar izlettirilecektir. İlk önce 4 adet uyarı mektubu verilmektedir. Öğretmen devamsızlık mektuplarını imzalatmak için, veliyi okula çağırmaktadır. Ve veliye imzalaması için söylemektedir. Öğretmen veya idari öğrenciyi sınıfta bırakma yetkisi yoktur. Sadece hiç okula gelmemiş olan öğrencileri devamsızlık sebebiyle sınıfta bırakabilirler. Tabi gene bu işlemin idari tarafından yapılması gerekmektedir. Devamsızlık konuları öğretmeni ilgilendirmemektedir. Geri kalan sorumluluk idari tarafından işlenmektedir.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal