İlkokul mezunu olanlar yaşadı! 4.322 personel alımı yapılacak

İlkokul mezunu olanların yüzlerini güldürecek haber İŞKUR tarafından duyuruldu. Türkiye İş Kurumu, 4.322 en az ilkokul mezunu temizlik personeli alımı yapılacağını paylaştı.

02.04.2024-10:03 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-10:03) İlkokul mezunu olanlar yaşadı! 4.322 personel alımı yapılacak

İş sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjde dolu haber Türkiye İş Kurumu tarafından verildi. Özel sektör firmaları kapsamında; pek çok duyuru yayınlanan İŞKUR sayfasında ilkokul mezunu olan 4.322 temizlik görevlisi alınacağı paylaşıldı. İŞKUR üzerinden online şekilde yapılacak olan başvurular sayesinde, yüksek maaşla istihdam alanı bulmanız mümkün. Muğla, Antalya, Ankara, Kahramanmaraş, İstanbul, Kayseri, Tekirdağ, Kocaeli, Eskişehir, Nevşehir, Konya, Adana, Tokat, İzmir, Aydın gibi pek çok şehirde yapılacak olan personel alım sayesinde 4.322 işsiz vatandaş iş sahibi olabilecek.

İŞKUR 4.322 personel alımına nasıl başvurulur?

İŞKUR 4.322 personel alımına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden online olarak başvurularını tamamlayabilecekler. Kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yaparak, açık ilanlar kısmından pozisyonları görüntüleyebilecek ve buradan temizlik görevlisi iş ilanlarına başvuruda bulunabilecekler.

İlkokul mezunu olanlar yaşadı! 4.322 personel alımı yapılacak

İŞKUR hangi şehirlerde kaç tane personel alacak?

İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden paylaşmış olduğu temizlik görevlisi ilanları kapsamında; Fethiye polisevi işletmeciliğine bir kişi, Muratlaşa Belediyesi Başkanlığı Antalya’ya 3 kişi, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne 5 kişi, Kahramanmaraş 12 Şubat bir kişi, İstanbul Beylikdüzü'ne bir kişi, Kayseri Melikgaziye bir kişi, İstanbul Tuzla'da bir kişi, Tekirdağ Çerkezköy’de bir kişi, Nevşehir merkezde bir kişi, Kocaeli Kartepe’de 3 kişi, Tekirdağ Kapaklı’da bir kişi, Eskişehir merkezde bir kişi, Konya Selçuklu'da bir kişi, İstanbul Kadıköy’de 5 kişi, Adana Yüreğir'de bir kişi, Adana Çukurova'da 2 kişi, İstanbul sSarıyer’de 2 kişi, Tokat merkezde 2 kişi, İzmir Çiğli’de bir kişi, Aydın Kuşadası’nda bir kişi, Tokat merkezde bir kişi, Mersin Akdeniz’de bir kişilik personel alımı yapılacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal