İlker Kurt kimdir, nerelidir? İlker Kurt neden öldü?

Film-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden İlker Kurt hakkında yaptığı paylaşım dikkatleri çekti. Film-San Vakfı Müdürü2nün paylaştığı gönderide İlker Kurt'un hayatını kaybettiğini duyurdu. Ünlü oyuncunun ölüm haberinin duyurulmasının ardından kim olduğuna dair araştırmalara başlandı. 'İlker Kurt kimdir? İlker kurt neden öldü?' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

05.06.2022-23:25 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-23:25) İlker Kurt kimdir, nerelidir? İlker Kurt neden öldü?

Film-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden ünlü oyuncu İlker Kurt'un ölüm haberini duyurmasının ardından İlker Kurt'un kim olduğu merak edilmeye başlandı. Terzioğlu'nun yaptığı paylaşım sonrasında İlker Kurt'un kim olduğu ve neden öldüğü merak edilmeye başlandı.

İlker Kurt kimdir, nerelidir?

1973'ün Nisan ayının İstanbul'da doğan İlker Kurt, ilk olarak 'Su Sinekleri' ismindeki TV dizisinde Behçet olarak yer aldı. Kariyerinin uzun bir döneminde televizyon dizilerinde yer alan Kurt, 2008'de 'Başka Semtin Çocukları' ismindeki sinema filminde Hüsam karakterine hayat veren sinema dünyasına da böylelikle adım atmış oldu.

Zamanının sıkça sevilen dizilerinden biri olan 'Kanıt' dizisinde de yer alan İlker Kurt, bu dizi sayesinde geniş kitlelerin dikkatini çekmiştir. Kurt, aynı zamanda 'Veda', 'Anadolu Kartalları' ve 'Fetih 1453' gibi sinema filmlerinde de ve daha birçok projede de yer aldı.

İlker Kurt

İlker Kurt neden öldü?

Film-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu, İlker Kurt'un ölüm haberini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Bunun üzerine başarılı oyuncunun neden öldüğüne dair de araştırmalar yapılmaya başlandı. 49 yaşında hayata veda eden oyuncu için paylaşımda bulunan Film-San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu, şu açıklamada bulundu:

"Film -San vakfı üyelerimizden oyuncu dostunuz İlker Kurt'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz"

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal