İlker Ayrık Yaparsın Aşkım Konusu Ne? Yaparsın Aşkım Ödülü Ne?

Fox TV'nin sevilen yarışma programı Yaparsın Aşkım yeni sezonun ilk bölümünde çiftlere farklı bir hediye vermeyi planlıyor. Peki Yaparsın Aşkım Ödülü ne? Yaparsın Aşkım konusu ne?

14.01.2021-15:52 - (Son Güncelleme: 14.01.2021-15:48) İlker Ayrık Yaparsın Aşkım Konusu Ne? Yaparsın Aşkım Ödülü Ne?

Ekranların sevilen yarışma programı Yaparsın Aşkım yeni sezona bomba gibi dönmeyi planlıyor. Çiftlerin severek yarıştığı yarışma programı Yaparsın Aşkım yeni sezonun ilk bölümünde traktör vermeyi planlıyor.

İlker Ayrık'ın sunuculuğunu yaptığı Yaparsın Aşkım programında çiftler daha önce son model bir araba için yarışırken, bu sefer traktör için yarışacak. Yeni sezonun ilk bölümünde İlker Ayrık kazanan çifte bir adet traktör verileceğini müjdeledi.

Ekranlara geldiği dönemden beri büyük beğeniyle izlenen Yaparsın Aşkım programı yeniden ekranlara geri dönüyor. Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın üstlendiği ve her hafta 4 çiftin ödül için mücadele ettiği Yaparsın Aşkım programının yeni bölümünde çiftçiler yarışacak. Çeşitli oyunları başarılı bir şekilde bitirmeyi planlayan bir çift son model bir traktörün sahibi olacak.

YAPARSIN AŞKIM ÖDÜLÜ NE?


FOX TV'de yeni bölümde İlker'in Çiftliği'nde Yaparsın Aşkım devam ediyor. Çiftçilerin yarıştırıldığı Yaparsın Aşkım programının ödülü traktör! Yaparsın Aşkım traktör ödülü çiftçi çiftlere derman olacak.

İLKER AYRIK KİMDİR?

İlker Ayrık, Geniş Aile dizisindeki rolü ile beğeni topladı. Seksenler dizisi ile herkes tarafından tanındı. ilker Ayrık, Türk dizi, sinema oyuncusu ve sunucusudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu. Ayrık, 16 Ekim 1979 yılında Balıkesir'de doğdu. Oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, 1,80 cm boyunda ve 80 kilodur. 7 Numara, Omuz Omuza, Cesaretin Var Mı Aşka? Geniş Aile, Çakallarla Dans, Seksenler, Kedi Özledi ve Yapışık Kardeşler gibi dizi ve filmlerde rol almışlardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal