İlk otomobil seri üretim bandından indi: TOGG trafiğe ne zaman çıkacak? TOGG'un satış fiyatı ne kadar olacak? TOGG satışa ne zaman çıkacak?

Türkiye Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş yerli otomobil TOGG ile ilgili merak edilenleri açıkladı. Karakaş, TOGG'un trafiğe çıkacağı tarihle ilgili de bilgi verdi. Peki, TOGG ne zaman trafiğe çıkacak? TOGG'un satış fiyatı ne kadar olacak? İşte konuyla ilgili merak edilenler...

19.07.2022-10:53 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-10:53)

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasında yapılan TOGG Konferansı'nda yerli otomobilimizle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nunda katılım sağladığı konferansta heyecanla beklenen yerli otomobilimiz tekrar sergilendi. TOGG CEO'su Karakaş ise yerli otomobille ilgili önemli gelişmeleri açıkladı. 

TOGG ne zaman trafiğe çıkacak?

İlk defa 2019 yılında yapılan lansmanda gösterilen yerli otomobil TOGG'un trafiğe çıkmasına çok az bir süre kaldığını söyleyen TOGG CEO'su Karakay, otomobilin 2023 yılı Mart ayından itibaren trafikte olacağını belirtti. Seri üretimin hız kazanacağını belirten Karakay, tüm Türkiye'de TOGG'un görüleceğini de belirtti.

 TOGG

TOGG'un fiyatı ne kadar olacak?

TOGG'un 606.000 TL'den başlayan fiyatlar ile piyasadaki yerini alması bekleniyor. Fakat yerli otomobilin fiyatıyla ilgili henüz resmi bir gelişme yok.

TOGG SUV'un fiyatı daha netleşmese de elektrikli SUV modeli için de CEO Karakaş'ın yaptığı açıklamada 25 bin dolar ile 30 bin dolar aralığında bir rakam dile getirilmişti. 

 togg ön satış fiyatı

TOGG Sedan'ın fiyatı da merak edilenler arasında. Elektrikli ve tam otomatik olan Sedan için de henüz belli bir fiyat yok. Seri üretim başlamadığı için ön sipariş fiyatları da daha netleşmedi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal