İlk buluşmada neler yapılır, neler yapılmaz? Erkekler ve kadınların ilk buluşmalarda yaptığı hatalar... Aman dikkat

İlk buluşmaların heyecanı herkes için özeldir. Ancak, ilk buluşma öncesinde yaşanan heyecan ve önceki ilişkilerimizin üstümüzde bırakmış olduğu izler hatalı davranışlar sergilememize neden olabiliyor. Peki, ilk buluşmada nasıl davranılmalı? İlk buluşmada yapılan hatalar nelerdir? İşte ilk buluşmalarda dikkat edilmesi gereken püf noktalar...

27.04.2022-02:27 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-02:27) İlk buluşmada neler yapılır, neler yapılmaz? Erkekler ve kadınların ilk buluşmalarda yaptığı hatalar... Aman dikkat

Bir kişiyle ilk defa buluşacağımız zaman onun üzerinde olumlu etkiler bırakmak için giyimimize ve davranışlarımıza özen göstermeliyiz. İlk buluşmada yaşadığımız heyecan ve stresten dolayı hata yapmamız kaçınılmazdır. Yapılan hataların kimisinin önüne geçmek mümkün olsa da bazı hataların ne yazık ki geri dönüşü olmuyor. Sizler de ilk buluşmalardan umduğunuzu bulamıyorsanız şu altı yanlış davranışı yapmaktan kaçının...

1- Telefonla uğraşmayın

İlk buluşmanızda telefonla oynamaktan vazgeçin. Karşınızdaki kişiyle ilgilenmek yerine kendinizi telefonunuza adarsanız karşınızdaki ondan sıkıldığınızı veya asosyal olduğunuzu düşünür.

2- Eski ilişkilerinizden bahsetmeyin

Eski ilişkilerden bahsetmek, ilk buluşmalarda yapılan en büyük hatalardandır. Konuşmalarınızda eski ilişkilerinize ağırlık verdiğinizde, karşınızda ki kişi eski ilişkilerinize takılı kaldığınızı düşünecektir.

3- Karşınızdakini dinlememezlik yapmayın

İlk randevunuzda konuşan ve anlatan taraf sadece siz olmayın. Devamlı kendinizden bahsetmeniz düşüncesiz ve bencil olduğunuz izlenimini yaratır. Sizin konuştuğunuz kadar karşınızdaki kişinin de konuşmasına, kendisini anlatmasına fırsat verin. Karşılıklı konuşmalarla geçen bir randevu her zaman daha sağlıklı olacaktır.

4- Geç kalmayın

Buluşmaya kararlaştırdığınız saate gitmeniz karşınızdaki kişide olumlu bir izlenim bırakacaktır. "Belirlediğimiz saatte gitmeyeyim, onun için can attığı düşünmesin" gibi fikirler çok yanlış. Kimse bekletilmeyi sevmez. Ayrıca zamanında gitmeniz o kişiye saygı duyduğunuzu ve önemsediğinizi gösterecektir.

 ilk buluşmada yapılmaması gerekenler

5- Sessiz ve utangaç tavırlar sergilemeyin

İlk buluşma esnasında içine kapanık olmak, fazla konuşmak ya da sürekli kendini anlatmak kadar yanlış bir davranış yoktur. Karşı tarafın sizi iyi tanımasını istiyorsanız, utangaç olmayın ve doğal davranarak kaliteli sohbet gerçekleştirin.

6- Yemeklerde kalori hesaplaması yapmayın

Erkekler kalori hesaplaması yapmayan kadınları sever. Bu yüzden ilk yemeğinizde kalori hesabını bir kenara bırakın ve yediğiniz yemeğin keyfini çıkarın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal