İlhan Parlak: 'Karantinadan Sonra En Az Bir Aya İhtiyacımız Var'

Ankaragücü'nde top koşturan İlhan Parlak, karantina günleri bittikten sonra hazırlanmaları için en az 30 güne ihtiyaçları olduğunu söyledi.

20.04.2020-15:18 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-15:12) İlhan Parlak: 'Karantinadan Sonra En Az Bir Aya İhtiyacımız Var'
Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün deneyimli oyuncu İlhan Parlak, "Eğer ligler oynanacaksa karantinadan sonra en az 30 güne ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum." dedi.

Başkent takımının golcü oyuncusu İlhan, basın mensuplarına gerçekleştirdiği konuşmada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle oyuncular, takımlar ve federasyonun zorlu bir dönem yaşadığını belirtti.

"Liglerin oynanıp oynanmayacağı ya da ne zaman başlayacağı büyük ihtimal 15 Mayıs'tan önce belli olmayacak." diyen 33 yaşındaki futbolcu şöyle konuştu:

"Karantina süreci bittikten sonra 'ne zaman hazır olunur' diye sorulacak olursa, ligler bittikten sonra 1 ay gibi bir ara veriliyor. Daha sonra yeni sezona hazırlanmak için yaklaşık 30-40 gün arası oyuncular hazırlanma dönemi geçiriyor. Eğer ligler oynanacaksa karantinadan sonra en az 30 güne ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Ama tabii ki her şeyden önemlisi insan sağlığı. İnşallah bir an önce bu virüs illetinden kurtulur, normal hayatımıza döneriz. Bu süreç bizleri olumsuz yönde etkiledi. Çünkü evde karantinadayız, dışarıya çıkmıyoruz. Yaptığımız meslek dolayısıyla fizik kondisyonumuzun yüksek olması gerekiyor. Onun için evde yaptığımız çalışmalar bizleri sıfıra indirmemeye yönelik. Sonuçta bizim tam fit halde hazır olmamız için en az 4-5 haftaya ihtiyacımız var."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal