İlayda Alişan'ın Yürek Burkan Anısı!

FOX TV erkanlarında yayınlanmaya başlayan Masumiyet dizisinde Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ ve Serkay Tütüncü gibi isimlerle başrolü paylaşan İlayda Alişan, hayatının kırılması noktasını, oyunculuk serüvenini anlattı.

10.04.2021-12:05 - (Son Güncelleme: 10.04.2021-12:20) İlayda Alişan'ın Yürek Burkan Anısı!

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede büyük bir ilgiyi üzerine çeken Masumiyet dizisinin oyuncusu İlayda Alişan hakkında hiç bilinmeyenleri anlattı. 

9 YAŞINDA HAYATININ EN BÜYÜK ACISINI YAŞADI!

‘Çocukluğuna dair ilk hatırladığın şey ne?’ sorusu üzerine yürek burkan hayat bir yanıt verdi. Alişan; ‘Ben 6-7 yaşlarındayken annemin beni okula uğurlamak için uyandırdığı ve yumurta pişirdiği bir an geldi aklıma. Sık sık gözümün önüne gelir. Mutlu bir çocuktum. Yarım ama mutlu bir ailede büyüdük.

Annemi ben 9 yaşımdayken kanserden kaybettik. Ablacığım var, bana gözü gibi bakan, annelik eden... Babam (Remzi Alişan) gazeteciydi, yıllarca Hürriyet'te çalıştı. Şefkatiyle bizi sarıp sarmaladı, sevgiyle eğitti. Sıcacık bir yuvamız vardı, hala da öyle" diyerek sevenlerini duygulandırdı.’ dedi. 

OYUNCULUK SERÜVENİ LİSEDE BAŞLADI!

Oyunculuk macerasının babasının bir arkadaşının kimseye haber vermeden kendisini ajansa kaydettirmesiyle başladığını anlatan güzel oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: ‘Babamın arkadaşının ajansı vardı. Orada benim fotoğraflarımı çekiyorlar ama yıllarca herhangi bir işin içinde bulunmuyorum... Yıllar sonra, ben lisedeyken bir dizi teklifi geldi. Görüşmeye gittim, deneme çekimine girdim ve işe seçildim. Oyunculuk serüvenim de işte böyle başladı.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal