İkram edilen poğaçayı yedi, başına gelmeyen kalmadı! Akıllara durgunluk veren olay

Yalova'da yaşanan olay resmen hayrete düşürdü. Olayın ardından jandarmaya suç duyurusunda bulundu. İşte haberin detayları...

18.05.2022-16:36 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-16:54)

İstanbul'da ikamet eden Oktay Güven, Antalya'da olan bir duruşmaya, Yalova'dan otobüse binerek gitmek üzere yola çıkmıştı. Eskihisar-Topçular arasında sefer gerçekleştiren arabalı vapurla seyahat eden Oktay Güven, çay içmek için seyir terasına çıkmıştı. Güven'in yanına gelen iddiaya yönelik biri 50'li, diğeri de 30'lu yaşlarda olan 2 kişi gelmişti. Kimliği belirsiz olan kişiler tarafından Güven'e, poğaça ikram ettiler. Bu durum üzerine o da kendilerine karşılık olarak çay ısmarlamıştı. Güven, bir süre geçtikten sonra kendinden geçip, sonrasında ise uykuya daldı. Ardından Topçular Feribot İskelesi'nden 500 metre uzaklıkta bulunan yeşil alanda uyanan Güven, telefonu ile cüzdanındaki 600 TL'nin alındığını fark etti. Bu süreçte başına gelen hiçbir şeyi hatırlamayan Güven, etrafta bulunan vatandaşların yardımıyla birlikte Yalova'ya gidip, jandarmaya suç duyurusunda bulundu. Bütün parası çalınmış olan Güven, Yalova Belediyesi'nde ücretsiz bir şekilde konakladı.

Başına gelen talihsiz olayı anlattı 

Uyku halinin devam ettiğini ileri süren Oktay Güven, "Yapılan bir duruşmada, tanık olarak ifade vermem için Antalya'ya gitmek gerekiyordu. Engelli olduğum için Marmararay'ı ücretsiz kullanıyorum. Bu şekilde Eskihisar'a kadar geldim. Amacım, daha az masraf yapmak için Eskihisar ile Topçular arasında sefer yapan feribota binip Yalova'ya gitmek, oradan da otobüs ile Antalya'ya hareket etmekti. Saat 22.30 sıralarında feribotta yanıma gelen 2 kişi bana poğaça gibi bir şey ikram etti. Ben de onlara çay ısmarladım. Poğaçayı yedikten sonrasını hatırlamıyorum. Saat 03.30 sıralarında Topçular İskelesi yakınlarında böyle yatık vaziyette uyandım. Arka cebimdeki cüzdan ön cebimdeydi. İçinde bulunan 600 TL yoktu. Cep telefonum alınmıştı. Geçen süreci hiç hatırlamıyorum. Buraya ben mi indim onlar mı indirdi bilmiyorum. Mesai saatinin başlamasını bekledim. Daha sonra şikayetçi oldum. Bu süreçte Yalova Belediyesi beni ağırladı. Hala kendime gelmiş değilim. Uyku halim devam ediyor. Telefonumu ve paralarımı çalan kişilerden şikayetçiyim. Bana parasal destekte bulunan valilik, Antalya'ya gönderecek" diye söyledi. Olaya yönelik soruşturmaya başlatıldı.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal