07.02.2024-14:04 (Son Güncelleme:07.02.2024-14:04)


1

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz haftalarda dünyaya gözlerini açmışlardı.



2

İkizlerden birinin kalbinde sorun olduğu ve geçirdiği ameliyat sonrası hastanede gözlem altında tutulduğu duyurulurken Şefkatli, minik oğlunun sağlık durumuyla ilgili güzel haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.



3

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çift, 22 Ocak 2024 tarihinde ikiz bebeklerini kucaklarına aldılar.



4

Ünlü çift, bebeklerine kendi babalarının isimlerini verdi. İkiz kardeşlerden birinin ismi İbrahim Ayel diğerininki ise Sinan Emir oldu.



5

Minik İbrahim Ayel, doğduktan birkaç saat sonra kalbinde sorun olduğu için ameliyata alınmıştı. Doğduğu günden beri hastanede olan İbrahim Ayel'den müjdeli haber geldi.



6

Taze anne Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından İbrahim Ayel'in taburcu olduğu haberini takipçileriyle paylaştı.



7

Şefkatli, oğullarının el ele tutuştukları fotoğrafı "Aşklarım elleriniz hiç ayrılmasın. Ayeliko evine geldi" notunu düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr