İkizler Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

İkizler burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır? İkizler burcu erkeğinin kadınlarla ilişkisi nasıldır? Kadında aradığı fiziksel özellikler nelerdir?

28.07.2020-11:19 - (Son Güncelleme: 26.04.2021-15:44) İkizler Burcu Erkeği Fiziksel Olarak Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

İkizler burcu, kimse için burnundan kıl aldırmaz. Kadınların onun peşinden koşmasını arzu eder. Hatta, kimi zaman kadınların  arasında rekabetler yaratarak, kendi değerinin  yüksek olduğunu düşünür. O anlamda, İkizler erkeğiyle uğraşmak çok zorlayıcıdır. Yine de, kadın denildiğinde kafasında sabit bir imaj, sabit bir görüntü bulunmaktadır. Peki, ikizler burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?

İKİZLER BURCU ERKEĞİ FİZİKSEL OLARAK NASIL KADINLARDAN HOŞLANIR?

İkizler burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır sorusunun cevabı, genelde orta boylu, sportif kimselerden olabilir. Bu burcun erkeği için kadının fit olması, kendine bakması mühimdir. Genelde, rahat giyinen, sade ve maskülen kadınları tercih etseler de, burçlarının yarattığı zıtlıktan ötürü, bazen daha feminen kadınları da beğendikleri olur.

Kimi zaman askılı, çiçekli bir elbise, bir kot şort hoşlarına giderken; kimi zaman da eşofman takımı, beyaz bir tişört de ilgilerini çekebilir. Kısa yahut küt saçlı kadınları beğenirler. Minyon, etine dolgun kadınlar pek tercihleri değildir. Genç, dinamik birileriyle birliktelik yaşamak isterler. Ama, yine de İkizler’in kendini değilleyen bir burç olduğu hesaba katılırsa, tercih ettiği birinden biraz daha farklı bir kadını da aniden beğenebilir. Serde biraz maymun iştahlılık vardır. Heyecanlarıyla yaşar. Konuşabildiği, ahbap olabildiği her dişi, potansiyel sevgili, eş yahut birliktelik yaşayabileceği birine de dönüşebilir. Hayatı anda var eder.

İKİZLER BURCU ERKEĞİNİN KADINLARLA İLİŞKİSİ NASILDIR?

İkizler burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır diye düşünülünce, bu konuda kesin bir çerçeve çizmek zorlaşabilir. Onlar kişilerin fiziklerinin de ötesinde, kendilerinde oluşturduğu etkiye bakarlar. Onları eğlendiren, hareketli kadınlara bayılırlar. Bu anlamda, saçlar İkizler için havalı bir tahrik unsurudur. Kısa da olsa, uzun da olsa, havalı, kişinin kendine yakıştırdığı saçları beğenirler.

Bu burcun mensupları kadınlarla arkadaş, ahbap, dost gibi olurlar. Bazen kadın-erkek arasındaki mesafenin dozunu kaçırıp, size arkadaş gibi de davranabilirler. Çünkü, bu burcun insanları için arkadaşlık da çok değerlidir. Birlikte gülüp eğlenebildikleri ve maceraya atıldıkları insanları benimserler. Kadınlar da ikizlerin bu eğlenceli, rahat, eşitlikçi tavırlarını severler. İkizler burcu hareketli, kimi zaman çapkın bir burçtur. Genelde de, kendilerine benzeyen kadınları çekici bulurlar. Yanlarında samimi davrandıkları insanlarla mutlu olurlar.

İkizler burcu fiziksel olarak nasıl kadınlar hoşlanır denildiğinde, erkeksi ifadeleri olan, makyaj yapmayan, ince dudaklı, güleç birilerinden cevabı da verilebilir. Uyum onun için önemlidir. Dışadönük, gezmeyi seven bir insandır.

İKİZLER BURCU ERKEĞİNİN KADINDA ARADIĞI FİZİKSEL ÖZELLİKLER NELERDİR?

İkizler burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır sorusunun cevabını şu maddeler eşliğinde verdiğimizde, konu daha net anlaşılabilir:

*Kısa-yuvarlak ya da kısa-küt saçlı

*Zayıf, kemikli

*Orta ya da uzun boylu

*Uzun, ince bacaklı

*Sportif görünümlü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal