08.02.2024-13:42 (Son Güncelleme:08.02.2024-13:42)


1

Survivor All Star'da yaşanan son gelişmeler ile bütün dengeler değişti. Acun Ilıcalı, konseyde Turabi ve Nihat'ın sakatlık nedeniyle yarışmaya veda ettiğini duyururken, kadroya sevilen 3 yeni ismin katılacağı müjdesini verdi.



2

Buna göre Avatar Atakan, Hilmi Cem İntepe ve Sema Aydemir yarışmaya dahil oldu. İkizi Sema Aydemir'in All Star'a geleceğini duyan Seda Ocak'ın tepkisi ise gündeme oturdu.



3

Survivor All Star 2024 heyecan dolu bölümleriyle ekranlarda yer almaya devam ediyor. SMS'in olmadığı yeni sezonda tansiyon bir an bile düşmüyor. Fenomen yarışmanın son bölümlerine Acun Ilıcalı'nın sinirlenip sandalye devirdiği görenlerin ağzını açık bırakmıştı.



4

Yarışmanın son bölümünde ise Acun Ilıcalı tüm dengeleri değiştirecek duyurular yaptı. Survivor All Star kadrosunda değişikliğe gidildi. Turabi ve Nihat'ın sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda ederken, sevilen 3 yeni ismin kadroya dahil olduğunu duyuran Ilıcalı herkesi şoke etti.



5

Ilıcalı, konseyde yaptığı açıklamada Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmi Cem İntepe'nin Survivor All Star'a katılacağını açıkladı. Sema Aydemir'in All Star kadrosuna dahil olacağını duyan Seda Ocak'ın tepkisi sosyal medyanın diline düştü.



6

Acun Ilıcalı, Seda'ya kardeşinin yarışmaya gelmesi hakkında ne düşündüğünü sordu. Seda Ocak ise Ilıcalı'ya adeta yalvararak kardeşiyle aynı takımda olmayı talep etti.



7

Seda Ocak; 'Çok mutlu oldum ama ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir kere aynı takımda olalım Acun abi zaten düşman kardeş gibi görüldük. Bir kerecik aynı takımda olalım oylama yok zaten. Gerçekten annem babam çok üzülüyorlar. Ne yendiğime sevinebiliyorlar ne onun yendiğine sevinebiliyorlar. Hep birimiz aç hep birimiz sefalet hep birimiz üzgün. Gerçekten hasta olmuşlar. Oylamada yok' sözleriyle Ilıcalı'yı ikna etmeye çalıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr